Duyulurum Sareerdogan Benim oğlum da öyleydi Hatta iki aylıkken elini emmeye başladığı zaman sol ile başlamıştı Ben de solak olacağını düşündüm ama bu iki yılda belli oluyormuş. Solaklar zeki olur derler o yüzden solak olmasını isterim 😄 şimdi 14 aylık iki elini de aynı şekilde kullanıyor henüz
Sareerdogan baharuraz gerçekten benim ne anlatmak istediğimi anlamakta sıkıntı cekiyosunuz üzüldüm sizin adınıza
Sareerdogan Nohutannesi hiçbir şey fark etmez bmim anlatmak istediğim şey farklı teşekkürler yorum icin
Cansmome İnsanlar gerçekten okuduğunu anlamıyor. Hanımefendi diyor ki, kızı genelde sol elini uzatıyor, Allah muhafaza sağ elinde problem yoktur inşallah. Aklına da solak olabileceği gelmiş, bu yaştan bu belli olur mu onu merak ediyor.
Sareerdogan Cansmome Allah senden razı olsun kardeşim benim işin rast aile hayatın mutlu huzurlu sağlıklı sıhhatli olsun ..
Yasemin38 Sareerdogan canım bu dönemde elin birini daha aktif kullanabiliyorlar. Sen sağ elin hareketlerini takipte kal aklında soru işareti kalırsa götürürsün bir doktora kontrolünü yaptırırsın. Korkma için rahat olsun
Yasemin38 Sareerdogan seninde canım. Benim bebeğimde o dönemlerde bir elini dahada aktif kullanıyordu ilk başlarda, şuan 9 aylık orantıyı kursada sol daha aktif😄
Kumsal-Arden Sareerdogan tamam işte hiç merak etmeyin tutuyorsa hiç sorun yoktur korkmayın. Yine de içiniz rahat etmiyorsa kontrollerde sorun doktorunuza ❤️🙏
GoGirl Sareerdogan 2 yasta belli olur sag mi sol mu kullanacak.gucsuzluk vs oldugunu dusunuyorsan bi doktora sor. Ama oglumda bi elini az kullanirdi kaldirmazdi pek dgisti snr hatta onu kullansin diye digerinin ustune yatirirdim ki onu akil etsin kullansin diye 😅 annelik hep telas
Lizbon Sareerdogan Dert edinme sebebiniz ne acaba ? Yani sonuç olarak ellerini kullanabiliyormuş hareket kabiliyetinden bile anlayabilirsiniz sonuçta
bukaga Sareerdogan yok canım yok yeni yeni kesfediyorlar ellerini kullanmayı solu bi kullandıysa bi süre ordan gidiyor, ondandır. Sonra eşit kullanacak
Sareerdogan bukaga Allah razı olsun canım çok teşekkür ederim sende benim içimi rahatlattın Rabbim razı olsun