Sareerdogan Hanımlar 6 aylık kızım var elhamdülillah ona birşey uzatırken sol elini uzatıyor içim içimi yiyor acaba sağ elinde problem mi var diye ama sağ elinide kullanıyor bı akıl verin lutfen
Vanilya Sareerdogan 6 aylık bir bebek daha canım. Bakalım önünde neler var bebeğin? Bu belli olmaz ki? Solak mı dan ziyade sağ elini kaldırmıyor mu? Buna dikkat eder doktora sorarım. Solak olsun sağlak olsun ne olacak ki
Lacasadebaby Canım benim bildiğim kadarıyla bebekler 12 aylık olana kadar her iki elinide eşit kullanırlar doktora danışmanda fayda var
Kumsal-Arden Sareerdogan bişey yoktur bişey olsa hiç kullanmaz sağ elini. Bişey verdiğinizde tutuyor mu?
Kumsal-Arden Sareerdogan tamam işte hiç merak etmeyin tutuyorsa hiç sorun yoktur korkmayın. Yine de içiniz rahat etmiyorsa kontrollerde sorun doktorunuza ❤️🙏
Sareerdogan Vanilya Yooo bu benim için önemli değil solak veya sağlak olması sagdece bugün videosunu çektim izledim dikkatimi çekti
Sareerdogan Vanilya kullanıyor ama sol daha aktif bir şekilde örnek veriyorum birşey uzatıyorum direk sol elini uzatıyor
eylullbilginn Normal benim kızımda en baştan beri genelde sol elini kullanırdı şu an 3 yaşında ve solak sağ elini de aktif kullanıyor ama sol elle kalem tutuyor sol elle yemek yiyor. Belki sizin sonradan değişir daha küçük
Sareerdogan eylullbilginn Allah razı olsun çiçeğim içim biraz da olsa ferahlaadi Rabbim seninde sıkıntın varsa bu cuma hürmetine gidersin mevlam :)
1mom1baby eylullbilginn benimde kızım 3.5 yaşında iki elinide düzgün şekilde aktif kullanıyor bu yaşta saglak ya da solak olmasının belli olmaması bi sorun mudur acaba
Sareerdogan Lizbon hanimefendi mesele benim kziimin solak olmasi falan önemli değil benim sorum başka Allah bütün evlatları muhafaza etsin sol sağ önemli değil ayrıca biraz daha ılımlı davransaniz ..
Zuhallkahraman Yapmayın Allah aşkına sol el de onun sağ elde. Varsın solak olsun. Ayrıca henüz 6 aylık çok erken bunu düşünmek için
Sareerdogan Zuhallkahraman canım benim bu benim için zaten önemli değil ben sağ elinde acaba problemmi var dedim size danışmak istedim.
Zuhallkahraman Sareerdogan sanmam. Rahat olun bir tarafa yatkınlık olunca haliyle o el daha çok kullanılır.
eylullbilginn Sareerdogan ya ne güzel bir dua teşekkür ederim amin kardeşim rabbim senin de derdini kederini gidersin inşaAllah 😊