Mevacanimkizim Minikfiyonk Kizim 1 yaşında 12 gün gecikti korkuyorum bende olur diye 🤦🏼♀️ test yaptım ama çıkmadı kızımda da öyleydi testte çıkmadı kan testinde 1 haftalık falandi çıktı 😁
sonsuz17 Solguncicek1 ya öyle mi ikisine de yetebiliyor musun bende korkuyorum yapamam diye 7 haftalık hamileyim doğunca 2 yaş 7 ay oluyor aralarında
Solguncicek1 sonsuz17 tabiki Allah her türlü yardım ediyo içinizi ferah tutun Allah sağsalim kucağınıza almayı nasip etsin
Minikfiyonk doga112 benm kızımda ocak da 3 olucak bayadır istiyodum hamile kalmayı adetm gecikti test yaptm hamile oldğmu öğrendim ama bugünde adet oldum🙄
Minikfiyonk Derya-Anne maşallah en korktuğum şey büyük kıskanır mı o 2.geceleri ağlayınca büyük olanda uyanıp huysuzlanır mı
Derya-Anne Minikfiyonk benim kızım uyanmiyo çok şükür alıştı artık. Kıskançlık çocuktan çocuğa fark ediyo bence her çocuk bir olmuyo canım yaşayıp görmen lazım
Minikfiyonk senceumrumdam1 mükafatı büyük olur inşallah işin dini boyutunu düşünüp inanırsanız daha da rahat hissedersiniz kendinizi emin olun.
Minikfiyonk Yigitinannesi kızım ocakda 3 olucak ve sanırm bende tahminen 2 3 haftalık filan hamileyim😊
Betul1 Minikfiyonk kızım 9 aylık adetim 10 gün geçti iki test yaptım negatif inş hamile değilimdir Allah olmayanlara versin
Blackcloud Minikfiyonk İlk bebim 21 aylık ve ben 10 haftalık hamileyim, araları 28-29 ay olacak nasipse.