doga112 Minikfiyonk ben değilim ama cok istiyorum oğlum 3 yaşında artık yaş ta geçiyor 35 yaşındayım. Geçen ay olmadı bu ay olur inşallah bakalım
Lavina Minikfiyonk oğlum 2 bucuk yaşında 5 aylık hamileyim kesinlikle nasıl olur bilmiyorum ama bile isteye oldu allah yardımcımız olsun çıktığımız bu yolda😌🙋♀️
Fadime5 Minikfiyonk 4 yaşında oğlum 3 aylık hamileyim bakalım nasıl olacak çok zorlanacigimi sanmıyorum ama yinede hayırlısı
Burculiceee Minikfiyonk En korktuğum şey 2. çocuk oğlum 6 aylık olmak üzere ben kaza olursa çok üzülürüm ilerleyen zamanda belki mesela 3 yada 4 yaşındayken hayırlısı ne diyeyim
Minikfiyonk doga112 benm kızımda ocak da 3 olucak bayadır istiyodum hamile kalmayı adetm gecikti test yaptm hamile oldğmu öğrendim ama bugünde adet oldum🙄
neslihanuz1 Benim bebeğim şuan 6 buçuk aylık ikinci çocuğa çok korkuyorum çocuğum uslu bir bebek çok şükür ama sorumluluğu, çoğu şeyden mahrum kalınması vs bunlardan dolayı korkuyorum :( elbette ikinci çocuk olacak ama bana 4-5 yaş ideal geliyor.
Solguncicek1 Minikfiyonk hamile değilim ama 3 yaşında oğlum 20 günlükde bir kızım var zorlancağımı sanmıştım ama şimdilik rahat geçiyor iki çocuğuma da kendim bakıyorum evin işleri yemek falan derken vakit geçiyor bana arkadaş oldu çocuklarım Allaha şükür kimseye ihtiyacı da yok
sonsuz17 Solguncicek1 ya öyle mi ikisine de yetebiliyor musun bende korkuyorum yapamam diye 7 haftalık hamileyim doğunca 2 yaş 7 ay oluyor aralarında
Bal-Kaymak Minikfiyonk Bu ay kalbime inecekti az daha ya hamileysem diye. Stresten rosa hastalığı geçiriyorum şuan. Bütün vücudumda çıktı döküntüler. 7.gün test yapmıştım negatif çıkmıştı ama yinede insan acaba diyor. 10.gün bugün geldi ağrıdan ölüyorum ama olsun hamile değilim ya . Rabbim isteyene versin isteyen herkesin kucağını doldursun. Benimde evladına sağlıklı,hayırlı ömür nasip etsin. Ben başka çocuk düşünmüyorum. Büyük konuşmayayım ama hep dua ederken yazdığım gibi ediyorum🤲
Derya-Anne Minikfiyonk hamile değilim doğurdum 2 ay 20 gün önce 😂😂😂 kızım 2 buçuk yaşında oğlum 2 ay 20 günlük canım aralarında tam 2 buçuk yaş var ben 3 yaş olmasını isterdim ama benim herif sabırsız davrandı olsun bitsin beraber büyürler dedi oldu bitti pırtlattım oğluşumu doğurdum 😂😂😂 doktorlar en ideal yaş aralığını 2-3 yaş diyolar bizde ona istinaden yaptık gitti. He ama eğer yaşasaydı oğlumdan önce kızım 9 aylıkken istemeden hamile kaldım boş gebelik denildi kürtaj oldum o yaşasaydı boş gebelik olmasaydı kızımla aralarında 18 ay olucaktı şimdi o da ayakta evin içinde kızımla beraber fıldır fıldır oynayacaklardı ama nasip değilmiş böylesi kısmetmiş demekki ve hakkımızda hayırlısı olan buymuş sanırım. Herkes görürsün anyayı konyayı 2 çocukla dediler ama hiçte öyle olmadı çok şükür her işimi yapıyorum yemek çamaşır bulaşık sadece temizliğim aksiyo ama onada eşim yardım ediyo sağolsun kızımda oğlumda bana ses oluyolar arkadaş yoldaş oluyolar hele biraz daha büyüsünler hele bi oğlumda yürüsün 1 ağustosta 1 yaşına giricek Allah nasip ederse yürüyünce bak nasıl çıkartıyorum bu eve kapandığımız günlerin acısını 😂😂😂 Seninde hakkında hayırlısı olsun canım
Minikfiyonk Derya-Anne maşallah en korktuğum şey büyük kıskanır mı o 2.geceleri ağlayınca büyük olanda uyanıp huysuzlanır mı
senceumrumdam1 Minikfiyonk hamile değilim 1 ay 12 gün önce doğum yaptım 16 aylıkta biz kızım var açık ve net ben zorlanıyorum 🥴 çünkü ikiside küçük daha biri ağladığı zaman diğeride ağlıyor o zaman ne yapacağımı şaşırıyorum. 😂
Minikfiyonk senceumrumdam1 mükafatı büyük olur inşallah işin dini boyutunu düşünüp inanırsanız daha da rahat hissedersiniz kendinizi emin olun.
Minikfiyonk Yigitinannesi kızım ocakda 3 olucak ve sanırm bende tahminen 2 3 haftalık filan hamileyim😊
Acemi_annee Minikfiyonk 1oglum 16 aya giricek bende 16+4 haftalik hamileyim Allah izin verirse aralarında 21 ay olucak