Yazannesi1 Esra35_ benim ki de 4 aylık. İlk iki ay 20 kilo verdim sonradanda 6 kilo aldım nasıl oldu hiç bir fikrim yok ama sürekli açım 😭🤷🏻♀️
Toprak_2019 Eslemiminannesi sadece düzenli yedim herseyden yedim mesela poğaça kısır patates salatası kek ama birer tane ıvır zıvır tamamen kestim neredeyse 9 ay ağzıma en çok sevdiğim çikolata bile sürmedim sadece kahve yanında bitter çikolata yedim çok sağlam kahvaltı yaptım ekmek kepek yada buğday yedim bu bide bilmem sendede ise yararmi sütlü tarçınlı kahve içiyorum hergun sende dene istersen
nimetgamze Benimki emmiyor. O yüzden kilo vermem baya zor oluyor. 84 le doğuma gittim. Doğumdan hemen sonra 79 dum. 4 aylık oldu oğlum. Şuan 70 kiloyum.5 kilo fazlalığım kaldı. 1 aylık if diyeti uyguladım diyetisyenle.
nimetgamze Esra35_ Tatlı hiç yeme. Lokum yazmışsın olmaz onun yerine galeta ye. Leslie ya da chole ting videolarını uygula. Ve ip atla. İpin yoksa ip varmış gibi atla.
Glsn1 Esra35_ canım ben diyetisyene gittim bugün diyette 3. günüm gayet iyi gidiyor istersen sende diyetisyene git en azından sağlıklı ve yağdan verirsin ve günde 3 Lt su
Esra35_ Glsn1 bebeden vakit yokki tek başımayım bırakıp gtcek kiimse yok şimdilik kendim bır seyler yapmaya çalışıyorum 😭
Makbule0101 Mom44454 Ömer Asaf ma hamile kalmadan 83 kiloyla hamile kaldım 90 kiloyla amaliyet oldum sezeryan acilen günüm gelmeden muayeneye gitmiştim ama oglusumun suyu bitmişti ama çok şükür bebegimin durumu iyi çok şükür bir hafta kuvezde yattı ve çıktı