melodininoglu Berentelli çok seviyorum bağırmak gelmiyor içimden. Resmen doğumdan sonra sabır suyunu batırılmış gibiyim. 🤭
elifizm Berentelli ben bazen heceleyerel bağırıyorum Cİİİİ HAAAN GİİİİR 😂 KENDİSİ 11 AYLIK annem hayır dediğinde yapmıyor ben dediğimde gülerek yapıyor birşeyi ne diyeyim olsun o kadar
Defneninannesie Berentelli saat 1 oldu hala uyumadı bagırmamak sınırlenmemek mumkunmu 🥺kocamda bıktı ona sarıyorum
mom554654 Berentelli onun hiçbirşeyden anlamadığını düşünüyorum. Yaptıklarını komik buluyorum. Saçmaladığını düşünüyorum. Beni çok ısırıyor bu ara mesela. İçime oturuyor acısı ama bakıp muzip muzip gülünce umrumda olmuyor.
Birmaviii Kendimle savaşa giriyorum kendi kendimle inatlaşıyorum ve bağırmamış oluyorum, yani o içimdeki negatifliği yendiğimi düşünüyorum o an hep aklıma ilk doğduğu günü getiriyor içimi eritiyorum🤩
uyumayankoala Berentelli o an yastığı yüzüme basıp bağırıyorum sonrada ceee eee yapıyorum gülüyor geçiyoruz 😁
whitechocolatemocha Kocama küfür ediyorum bebeğim henüz 2 aylık ve uyumuyor şuan eşim horul horul uyuyor yanımda ben günlerdir uykusuzum o uyurken ana avrat sövüyorum yazık hiç haberi olmuyo
unvrn İçimden bagırıyorum dışımdan gülüyorum müthis bi sabır meselesi annelik elimden geldiğince de bağırmamaya çalışacağım ama annelerde insan sonuçta henüz 9 aylık umarım ona sabrım hep sonsuz olur🙏🏻
Minis Içimden gelmiyor 🤷🏻♀️ 11 aylik el kadar bebek bağırsam ne anlar. Yazık korkutmayin bebeklerinizi
BernaEkin Özel bisey yapmıyorum. Bağırmıyorum yani bağırsam sonuç değişmeyecek niye evlatlarimi üzeyim kendimi kahredeyim boşuna
Bebegimm1 Berentelli bagirdiginda sadece korkup agladigini hayal edin onun aglamasini korkmasini istermisiniz peki?siz bagirsaniz da zaten neden bagirdiginizi anlamicak ve daha cok korkup sitrese giricek.ben kendi kendime konusuyorum sinirlendigimde sonra kucagima alip sarilip onun gulmesini sagliyorum bebegim guldukce icimdeki sinir falan geciyor terapi gibi geliyr bana ☺️
Esmece Berentelli Bazen okadar tukeniyorum ki oturup hüngür hüngür ağlıyorum Allah sabrımızı en bolundan versin her daim😁