Kubra_2019 Cok mutsuzum, üzgünüm ama artık büyüdü 2 yaşını doldurdu ekimin 5. De geceye yeni başladık yorucu geçti arkadaşlar fakat süt doldu gouslerimlerim sagiyorum gelmiyor , sabun koydum duş aldım ne yapmam lazım başka lütfen yardımcı olun
iki_prens_annesi_ Kubra_2019 ustte kalsin kolayca atlatirsiniz inşallah benim oglumda 19 aylik olcak bende 23 aylikken biraktirmayi düşünüyorum gozumde çok büyüyor simdiden cok strese giriyorum gun icinde asiri bi duskunlugu yok sadece ogle uykusuna gecerken emiyor cok nadir duserse cani yanarsa emiyor yada nadiren gelip em em diyip emiyo ama gece uykusuna bi yatiyo saat basi 2 saatte bi uyanip emmeden dalmiyor nasil bi yol izlediniz gece naptiniz biraz bahsedermisiniz
Nil614kara Kubra_2019 Bir anda kesmeyin kesinlikle zamana yayınn yoksa mastit olursunuz gece 3 emziriyorsanız 2 ye düşürün emmmeye uyanınca uyutmaya çalışın zor evet ama zamanla alışacak gündüzde aynı şekilde azaltarak bıraktırın
Aceminne Kubra_2019 bende kızım 22 aylıkken kestim memeden. Yarabandı yapıştırdım geldiğinde gördükçe almadı. Ayrıca hep memede uyuyodu bıraktığım zaman ayağımda sallanmak istemedi yanına uzanıyorum uykusu gelince kendi kendine uyuyo şükür bazende oyun oynarken yerde uyumuş buluyorum çok şükür rahatladım. Göğüslerim senin gibi çok dolmuşu sağmadım ben kendi kendine çekilmesini bekledim 3 gün ağrılı geçti ama sonra rahatladı ekstra bişey yapmadım
Kubra_2019 Yere oturup sebepsizce anne diye ağlıyor değişik şeyleri surekli tekrarlamaya başladı insallah kalıcı değildir kizimin bu hali
Kubra_2019 iki_prens_annesi_ ilk gecemiz bugun sabah başladım. Kizim memekolikti resmen oyuncak etmişti beni ve geceleri meme ağız da uyuyor çekince uyanıyor. Uykusuzluk hay safada. Azaltarak deniyorum aylardır olmuyor daha çok düşkün hale geldi. Sabir taşı aldım aktaran sürdüm biraz. Sonra amme istedi konustjm kizim artık büyüdün meme edersen dislerin curuyecek sen Hersey yiyebiliyorsun annenin bütün sütleri sende karnında istediğin zaman opebilirsin sarılabilirsin diye sonra meme diye direnince sadece gösterdim hayır anne çok üzüldüm meme hasta olmuş dedi Bida istemedi. Sadece emmek istediğinde meme hasta olmuş bakabilir miyim dedi gösterdim sarılıp optu bıraktı. Gece uykusuna geviş ve her öğün meme olduğu için gece şaşırdı nasil uyuyacağini 😔ağlayarak sızdı en son. Ama ben ağrıdan uyuyamıyorum
Kubra_2019 Nil614kara Ahhh keske kabul etseydi azaltrak kesmeyi bir an da yapmak zorunda kaldım ve şuan masistim galiba felaketim😔
iki_prens_annesi_ Kubra_2019 ya kiyamam sağım yapin birazda olsa rahatlarsiniz bide duydugum kadariyla bunun bi hapi varmis sanirum sutu kesen doktor veriyomus bi arastirin isterseniz ben en cok uyku konusundan korkuyorum sadece arabada ve emerken uyuyo uykusuzluktan ölse de daldığını gormedim makesefki
Nil614kara Kubra_2019 Çok yanlış yapmışsınız bebekler zaten kabul etmez memeye düşkünse hele ki benim kızım 5 dk bi memedeydi oyaladım ağladı fln ama ne onu bir anda soğutrak kestim memeden nede kendime acı cektirdim bi şekilde ilerledik en son sütüm cekilince emmeyi bıraktı kendi
Kubra_2019 iki_prens_annesi_ İlacı emzirmeye sonlandrmaya karar verdiğimiz 7 gün içinde süt bitmezse öneriyor Dr. Haricinde vermiyorlar önerilmiyor 😔
Kubra_2019 Postlari gezdim klasik iç dökme elti eş ve postlari bilmiyorum moderator anneler bu sorunu çözmeli bu an önce😔
iki_prens_annesi_ Naz93 biraktirmaktan cok nasil uyutcagimi dusunuyorum izliyorum bugun mesela ogle uykusundan 3te uyandi 8de uykusu geldi 9 bucuga kadar oyaladim birakin uyumayi oturmuyo yatmiyo mayışmiyo bile sadece gozunu kasiyip esniyo hircinca agliyo emince kuzu gibi guluyo 2 dk bile surmeden uyuyo
Kubra_2019 iki_prens_annesi_ inanın bende aynı durumdayım ve uykuya dalınca mememi çekince uyanuyordu sabaha kadar fenalık geliyordu.