Merveedd Mercimek2 aynen benim oğlumda bişi içerken uykuya dalmayı öğrendiği için gece uykusuna biberonda kaşık mamayla geçiyor emzik falan hiç tutmadı ondan mecbur
Deletedmom115 ada09 Her gün farklı şeyler yapmak daha iyi olur ama ben her gün irmik vermiyorum ve bilmiyorum fazla kullanım sonrasında neler olacağını
Zehrns Aysegulisaa54 yaa benim de çok az almıştı bu ay ek gıdaya yeni geçicez bakalım kaşık mama önerdi kilo alsın diye doktor ama ben çok mama taraftarı değilim evde kendim biri hazırlayıp alsın istiyorum 🙄 annelik çok zormuş gerçekten ya
Zehrns Deletedmom115 tam pirinç unu ve bebek irmiğini nerden aldınız peki organik olması önemli ya ben ek gıdaya daha yeni başlıyorum biraz karışık kafam çok pimpirik bi insanım ☺️
Zehrns Aysegulisaa54 emiyor canım kaşık mama almamak için tarif istedim ben de yani mamayla alsın istemiyorum bide ilk 6 ay sadece anne sütü alan bebekler o tadı mamalarda bulamadığı için yemeyebiliyor zaten
Gamze77 Zehrns arı pirinç unu güzel kilo aldırıyor bebişiniz kaç kilo ki ??yatmadan içine cam rendede ceviz rendeleyip 1 tane cebiz içi birde yarım muz ezip koyuyorum gerçekten kilo aldırıyor bazende pekmez koyuyorum