Mom7676 _dobraanne_ Ben olsam kedim olduğu için PatiBebe tarzı bişey koyardım yada DollyninSihirliPatileri😅ama ben kendim dikip satardım ve kedi bebek kombinleri satardım. Tabi sizin içeriğiniz sadece giyim mi olacak yoksa başka şeylerde olacakmı bilmiyorum. Aklıma geldikçe yazayım buraya. Geçenlerde burda bi postta görmüştüm galiba bi yerin sloganı yetişkin gibi giyinen bebeklere mi neydi tam hatırlayamıyorum ama o tarz bişeylerden de türetebilirsiniz. Size tavsiyem size özel bi ismi olsun yani szin için önemli olan bişey üzerinden. Bu arada hayırlı olsun Allah hayırlı kazançlar versin.
_dobraanne_ Mom7676 çok teşekkür ederim sadece bebek giyim üzerine ❣️❣️❣️ Fikirleriniz için teşekkürler düşünüyorum ama özel bişey bulamıyorum 😵💫
Zeyneprana _dobraanne_ Benimde bebek ve çocuk üzerine bir butigim var. Kızlarımın isimlerinden esinlenip RA&SA Baby Butik yaptık. Rana ve Sahra bu arada. İsim bulma konusu çok sıkıntı ya 😒 Ne dusunduysek mutlaka başka bir yerde kullanılmıştı.
_dobraanne_ Zeyneprana aynen öyle ne yapacağımı şaşırdım sizle biraz konuşsak ben bu işe yeni gireceğim bilgilendirir misiniz tecrübeli biri olarak ❣️
Mom7676 _dobraanne_ Yorumlara biraz baktım da çok güzel şeyler bulmuş annelerimiz eşinizin adı sizin ve oğlunuzun ismiyle birşey yapabilirsiniz veya bebeğinize kullandığınız özel bi kelime varsa onunla alakalı🤷🏻♀️
NurrA Ben olsam “Bien Baby” koyardım. En iyi, en hoş , doğru dürüst demek. Güven veren bi isim bence ☺️ Allah bol kazançlar versin. 🙏
Mavi2725 _dobraanne_ blue dream baby&kids(mavi düş) blanche baby&kids(Fransızca beyaz demek) little bird baby&kids(minik kuş) Ben açıyor olsam blanche yi kullanırdım 🌸 sevgiyle kalın