EsraEce41 Merhaba güzel anneler 💐Bebeğim 4. Ay a yeni girdi.İştah kaybı,salya artışı ve elleri sürekli emme , biberon ucunu damağa kıstırma durumu var..Erken diş mi çıkıyor ? Benzer sorun yaşayan var mı ?
Mickeylina EsraEce41 Aynı durumdayız canım 4 ay 10 gün bunların hepsi var bizde bir diş beyazı görünüyor bizde huysuzlukta var
kufkedisi EsraEce41 iştah kaybı dışında hepsi benim kızımda 3. Ayda başlamıştı, şuan 11 buçuk aylık ve ilk 2 dişi aynı anda daha 1 hafta önce çıktı şuan büyüme aşamasında 😂
Alpaslaninannesi23 EsraEce41 benim bebeğimde 4 aylık yeni oldu, bütün yazdıklarınızı yaşıyoruz tüm gün elleri ağzında
tugbahy6 O belirtilerden 2-3 ay sonra çıkarmış diş 6 aylıkken çıkarırlar ortalama bizim de 3 aydan beri var şu an 5 aylık deli gibi kaşınıyor sprey yazdı doktor
Musnil Ays0 2 elinde ağzında yemek yemiyo sürekli ağlıyo huysuz valla napcaz çok erken değil mi diş için
EsraEce41 Neler kullanıyorsunuz? O alevlenmeyi hafifletmek için ? İlaç jel yada ne bileyim rahatlaması için
Ays0 Musnil geçen kendi diş doktoruma sohbet ederken ee bebekte diş yok demi daha dedi. Yok abi henüz 2 aylık daha çıkmaz ya dedim demez mi 3 aylık çıkabilir kız bebeklerde diş genelde daha erken çıkabiliyor belli olmaz tamamen yapısal diye
Melekroza21 4 ay 20 günlük bebeğim çıkardı dişini ve bu belirtilerin hiçbiri olmadan 🤷🏻♀️ Tuhaf olan damağında o beyazlığı da görmemiştim o yüzden salıverin takılsınlar 🤪
Alpaslaninannesi23 EsraEce41 Ay inşaAllah🤲🏻 biz bide 2 haftadır hastayız bronşit oldu oğlum çok zorlanıyor 😒