Nslhntkn Doktorumuz sağlık ocağının verdigi vegaferon yerine bu iki damlayı önerdi daha doğal oldugunu söyleyerek siz neler kullanıyorsunuz hanımlar ?
Mehmetaslan Nslhntknbiz sidefer kyllandık hiç bir yan etkisi olmadı canım ama tüm kan ilaçları dite leke yapıyor mutlaka bebğine bi çay kaşığı su ver ve gazlı bez ile dişkerini temizlemeyi ihmal etme
Betim Nslhntkn sidefer kullandık kansızlık olduğunu öğrendik miktarda artırdık ama sonuç değişmedi. Bestiron kullanıyoruz şimdi 2 ay sonra kan değerlerine bakılacak yine.. sideferin tadı çok güzel 😌
Sinem_ayaz isimsizbiranne oğlum 34 aylık maalesef dişlerde kararma yaptı newvit demir oranı yuksek içerisinde
pamukseker1 Sideferin içeriği temiz diye kullanmıştım ama değil. Sağlık ocağının verdiği ondsn daha iyi
eceunverkanra Nslhntkn Biz bestiron kullandik, bebegim tadini cok seviyordu hicbir yan etkisi de olmadi ama demir depolarimizi doldurmadi maalesef simdi baska takviye kullaniyoruz. Memnun olan da cok var ama her damla her bebege yaramiyor sanirim
isimsizbiranne Sinem_ayaz evet onun için diş fırçalayı öneriyorlar. bu arada newviti nasıl veriyordunuz direkt ağıza damlatıp mı? benim bebeğim sevmedi ve şişeyi kokladığımda pekmek kokuyor ama ağzından demir kokusu geliyor tadı da baya demir yemiş gibi oluyor bişeylere karıştırıp verilir mi uygun olur mu
Yengecanne_ Sidefer kullandık şuan bir yaşında kan tahlili yaptırdık demir depoları boş çıktı.Allahtan kullandık yani 🙄🙄🙄
Sinem_ayaz isimsizbiranne Ben kaşığa damlatıp veriyordum iciyordu oğlum meyve suyuna katanlari duydum ama denemedim reddetmiyordu bizimki
Ssumru Nslhntkn bestiron kullandık memnun kaldık 12 aylık olunca doktorumuz tahlil istedi kan değerlerimiz ii gelince kullanmayı bıraktık