Prettywoman91 Kızlar çift göğüs sağınca makine gücü ikiye mi bölünüyor ? Teker sağınca daha çok süt alıyorum bilen lütfen yardımcı olsun🌸
Dereninannesi38 Prettywoman91 bende tek sağıyorum ama bence çiftte daha çok çıkması lazım iki göğüs aynı ana uyarılıyor çünkü
Prettywoman91 Dereninannesi38 evet birini sağarken diğeri damlıyor diye çift taktım daha az çıktı anlamadım gücü mü arttırmak lazım yoksa alakası yok mu
Dereninannesi38 Prettywoman91 lansinoh kullanıyorsanız tek modda en yüksek ayarda çalıştırın. Ben öyle yapıyorum iyi çıkıyor
Prettywoman91 Dereninannesi38 bende kademeli arttırıyorum masaj modlarını kullanmıyorum ama. Geçen hastaneninkinde kan geldi mememden bildigin süt kıpkırmızı oldu dedim daha bu memeden hayır gelmez ama lansinoh merhem düzeltti şükürler olsun
Prettywoman91 Dereninannesi38 birde kaçar dakka sağıyorsunuz benim çok uzun sürüyor. Mesela diyorum daha gelmiyor kapatıyım şıkır diye geliyo sonra gene boş çekiyor on kez sonra gene geliyor falan bu normal mi
mustafayamaninannesi Lansinoh çiftli kullanıyorum yarım saat sağıyorum ben ama arada durup tekrar geliyor masaj modundan sonra bi kademe arttırıp 10 dk dan sonra en yüksek mod en yüksek hıza alıyorum
Sedagmlksz mustafayamaninannesi yarım saat mi sağılması lazım ben de sağıma başlıcam da hiç bilmiyorum
mustafayamaninannesi Sedagmlksz valla canım 15 dk sağım yapardım ama sonra yarım saat 35 dk civarına çıkardım daha fazla süt çıktı zaman zaman duruyor ayarını değiştiriyorum bazen yine başlıyor akmaya 2 aydır sadece sağım yapıyorum emmiyor
Prettywoman91 Ben bir saat sağıyorum ons rağmen kapamasam durup durup gelmeye devam ediyor. Elimle sıkıyorum geliyor çünkü. Sinir bozucu bu makine olayı ya😩
Prettywoman91 SedefK çok haklısınız uyurken sağsan sen ne zaman uyucaksın evin işini yapıcaksın vs vs