Merveedd Bu durum sadece bende mi var yoksa başına gelen var mı? 1 numara premium care kullandım bir kere sızdırmadı 2 numara pampers hiç memnun değilim 3 numaraya mı geçsem fikir alabilir miyim?
yuksekipek Merveedd bende 2 numara 3-6 kg pampers kullandım ve sızdırdı. Sonra 2 numara 4-8 kullandım sızdırmıyor şimdilik
1PrensAnnesi Merveedd o kiloda 3 kullanıyordum aslada sızdırmadı 4kullanıyoruz nadiren dışkı çıkıyo oda çok yapınca 🤩
Merveedd seydaac bez sürekli ıslak incecik gibime geliyor sıkmıyor biraz büyük bile geliyor 3 numara daha da büyük olmaz mı
seydaac Merveedd benim kızım 5kiloyken ben 3 kullandım sıktı hatta baya lastik izinden şikayetçiyim primada.
Merveedd seydaac bu bez numaraları neye göre valla anlamadım of bende lastik izi hiç yok iki bant birbirine değiyor bezlediğimde
seydaac Merveedd Prima biraz sıkıntılı gerçekten ben de çözemedim hala 3 aydır 🙄 sleepy denemeyi düşünüyorum bakalım
seydaac [bilinmeyen] primada ben de taşma sorununu çook yaşadım şimdi bez arayışındayım ben de. Bağlamayı beceremiyorum sandım ben de ama farklı bez kullandım taşma sorunu olmadı bu sefer o da pişik yaptı 🙄
SukranUras seydaac primadan sonra slepy çok kalın geliyo ya ben de prima 3 no bulamayınca 1 paket almıştım mecburen ama çok kalın geldi. Biz primada ne kaka ne çil sızdırma yaşamadık hiç 🤔 bebeğim 7 aylık olmak üzere
Nurk1603 Ya aynisi bende oldu 1 numarada hic sizdirmadi. 2 numarada 2-3 kere cisi sizdirdi hemde bez temiz ve bosken hayret icinde kaldim her zamanki gibi baglamistim halbuki.
seydaac [bilinmeyen] bim in bezini çok övdüler dokusu kalıbı falan çok iyi ama kremli olduğu için pişik yaptı çok yoğun parfüm kokusu vardı. Şimdi goon kullanıyoruz pişik yapmadı ama ondan da memnun değilim 😓
seydaac [bilinmeyen] teşekkür ederim bir de onu deneyeyim goon çok fazla ıslak bırakıyor prima da çok fazla şişiyor emiciliği iyi olduğoı için sanırım. Bide şu bez numaraları gerçekten kafa karıştırıcı hangisini alacağımı şaşırıyorum 🙄
Mervclk Merveedd bize de hediye gelmisti bitirmek için bol bol kullandım normalde premium care kullaniyorum onda sorun yaşamadım
seydaac [bilinmeyen] goon da 2 numara aldım 4-8 kilo yazıyor o da sıktı. Primada 3 alıyordum 5-10 kilo arası o aşırı sıkıyordu o yüzden çözemedim. Bir de evy baby nerden alıyorsunuz
Merveedd 1PrensAnnesi 2yede yeni geçtim😂 siz 3 kullanmışsınız sızdırmamış ben 2 kullanıyorum her bez nerdeyse niye sızdırıo acaba