Saripapatyam123 Meraba kizlar ben önceden limontuzuyla kaynatırdım baya ovalıyorum şoyle hakkında bilgi sahibi olan bi fikir versin bana😘😂
Deletedmom636262 Saripapatyam123 bende şoktan aldım mintax marka onunla temizliyorum mutfak temizleyicisi
Tatlican Saripapatyam123 Altını kirec olmasin diye her caydan sonra ovuyorum.üstu sarı olunca camasir suyu sürüp bekliyor sonra yikayip makineye sonrada sirkeli kaynar suyla bekletiyorum camasir suyu etkisi gitsin diye
Reckless Saripapatyam123 porçöz döküp sağa sola çevirin elinizi sürmeden sonrada makinaya atın içindede bi su kaynatıp boşaltın deterjan kalıntısı kalmasın diye tamamdır bence 😁
Serife00 Kireç kastediyorsanız ben bitki çayı yapıyorum detox benzeri birde bakıyorum kireçler gitmiş oluyor.
Deletedmom636262 Saripapatyam123 yok kaynatmaya gerek yok 2 dk beklet tmm mis gibi parlıyor ben onu kullanıyorum hep
Tatlican Saripapatyam123 Koyu camasir suyunu icine dökun sonra ıslak mendil ile heryerine sürün islak mendili cayin akan yerine koyun orasida beyaz oluyor 15 20 dk bekleyince ovmaya bile gerek olmuyor. Dışını cif ve kalip sabunile ovuyorum
yookkdahaneler Saripapatyam123 domestosu biraz döküp üstüne su koyuyorum ocakta kaynıyor yeni almış gibi oluyor bu demlik kısmı altına da porçöz döküp kirecini alıyorum
Purpura26 yookkdahaneler Üstü için olanı denicem. Çok kokuyor mu acaba? Mutfağım amerikan mutfak bebeğim rahatsız olmasın
Birkucakmutluluk Saripapatyam123 limon tuzu ile baya kaynatırsanız içi zaten parlıyor. Bence en kolayı bu. Kendiliğinden çıkıyor ovalamaya gerek kalmıyor ki :)
Busraata Saripapatyam123 üstünün sarılığı icin çok az çamaşır suyuyla bekletiyorum makineye koyuyorum kireç için de limon tuzuyla kaynatıp cifle ovuyorum müthiş etki(bizim sular +1 kireçli cifle mecburen iyice ovmak zorunda kaliyorum arıtma kullandığım halde )