Nalan96 Emoss01 doktora gitme imkanımız yok malesef o yüzden sordum sağlık ocağı yazar mı diye doktorumuz başka ilçe de
SinyorinA serplgktg25 nurse harveys colex surup bize bir sure cok iyi gelmisti sonradan bunye alisinca onunda etkisi bitmisti çünkü cok uzun sure gaz sorunumuz devam etti
Mused Nurse hayvey’s colex bitkisel şurup kullanıyorum günde şabak akşam 1 çay kaşığı veriyorum kesinlikle tavsiye ederim damlası ise yaramiyo eczanede fln 80 90 tl 20 ml o kadar para vermeye gerek yok trendyolda bu şurup var bitkisel ise yarıyo
zeynepbali04 serplgktg25 zinco aşırı güzel bir damla tavsiye ederim sap simplex metsilin orjinali fazla ise yaramıyor ben bebegimin gazını zincoyla düzene koydum
asiltonunmommysi serplgktg25 alarm kurup aynı saatte veriyorum. Sap simplex ve biogaia beraber kullanıyorum yatmadan önce veriyorum bioyu. Gün içinde her bez değiştirmede yaptığım masaj var faydasını gördüm.
Melisa678 Zlsygt1111 Bende ikisini bir kullanıyorum ama tedirginim bişey olcak diye 48 günlük ezcaci bize biogia damla günde 3 kere 4 damla veriniz demiş ben genelde sabah kaltigimda biogia veriyorum öğlen Nursel hayvs veriyorum akşam biogia veriyorum siz nasil günde kaç kere veriyosunuz Zlsygt1111
Zlsygt1111 Melisa678 Ben biogaia yı günde 5 damla öğlen, nurse harveys i sabah 10 akşam 10 damla veriyordum 30 günlükken
OzlEmirr Kaleidon gaz damlası. Doktorumuz bunu vermişti. Çok memnun kalmıştım. Bebeğim gaz sancıları dan kıvranıp duruyordu. Çok ağlıyordu. Bu damlayla 5 gün sonunda gaz sorunu hiç kalmadı.
Uraz123 serplgktg25 maflor iyi gelmişti benim bebeğime ama bi dene istersen bize doktor verdi hiç biri bi işe yaramayınca o biraz rahatlattı
tugbatabanca serplgktg25 metsil kullandım işe yaramadı bebeğim kolik 37 günlükte doktor sab simplex gaz damlası yazdı günde 4 kere 15 er damla yani toplam 60 damla bio gaia günde 1 defa 5 damla sonra çocuk rahatladı uyumaya başladı en azından hafifledi ama mutlaka doktor kontrolünde ver
momandad_16 serplgktg25 mommys bliss night diğerlerinin hepsine göre en iyisi bence biogaia ve zinco kullandım fayda etmedi doktor tavsiyesiyle mommys bliss aldım çok memnunum uykuya geçişinide kolaylaştırıyo gaz sancısını huzursuzluğunu alıyo biraz pahalı ama değer diğerlerine göre mililitresi de fazla 120 ml baya gidiyo zaten
tugbatabanca serplgktg25 bide şunu unutma her bebek farklı başkasının bebeğine iyi gelen senin bebeğine iyi gelmeyebilir bana çık dediler onu al bunu al çok fazla damla denememeni tavsiye ederim doktor başka ilçedeyse de sağlık ocağının doktoru yazar mutlaka yazsın