Asolsu serplgktg25 Sab simplexi de biz kullandık hiç faydasını görmedik. Aynı derdi çekiyoruz umudum kalmadı herhangi bir damlanın işe yarayacağına dair🤦🏼♀️
Kirazmevsimi serplgktg25 babyspasmyl kullanıyoruz doktorumuz önerdi baya faydasını gördük. Daha rahat gaz çıkarıyor ve gazdan ağlamaları olmuyor.
Aysun26 serplgktg25 biogia ve metsili birlikte kullandık bize çok iyi geldi. Gaz sancılarından onun sayesinde kurtulduk. Tabi bebekten bebeğe değişir, denemeniz lazım. Bundan önce nurse harveys denemiştik mesela o iyi gelmemişti.
Busra_nd serplgktg25 sam simplex ve night bay bay kullandık ikisini beraber verdiğim zamanlarda oldu night bay bay uyku damlası olarak da biliniyor ve bitkisel
Syldz serplgktg25 samp slex ben onu kullanıyorum çok faydasını gördüm nurs haveys var birde ama en etkili samp slex
2papatya serplgktg25 nurse harways kullanmıştık o dönem faydasını görmüştük pırt pırt durmuyorlardı ikizlerim 🙈🙈
Adembatu_7 serplgktg25 bizde sabah birini akşam diğerini kullanıyoruz bebeğim şuan 6 ay 13 günlük hâlâ sancılar devam ediyor metsil de zinco da kullandım hic bir işe yaramadı bizde o yüzden ek gıda dönemi de oldukça zor geçiyor
Sgma serplgktg25 Canım ben dün momys bilips aldım Allah onu çıkarandan razı olsun. Kızım iki buçuk aylık sürekli ıkınıyordu gaz sancısından akşama kadar ağlayıp uyumuyordu. Dün verdik yarım saat içinde etki etti
arimbalim_248 Derya00 kızım 14 aylık son bi haftadır aşırı gaz sancıları oluyor karnı semsert oluyor işe yararmı alsak acaba o
Edahuma serplgktg25 metsil ve anason rezene çayları toz halinde alıp kendim demle iç canım bebegede 1tatli kaşığı verebilirsin
Ttugbaa serplgktg25 bizde öyleyiz ben reçeteyi okudum yan etkilerinde ishal yazıyodu doktoruma sordum 1 gün arayla ver dedi bizde öyle yapıyoruz