Bebgimmm_123 Anne sutu ve mama ayni anda nasil verilir sutum var ama yetersiz doymuyo gece uyumuyo o yuzden mama takviyesi yapilcak . Anne sutunu ve mamayi nasil vermem lazim acil 🤔🤔🤔
SuhedAras16 Bebgimmm_123 canım bende ikisini veriyodum ama bu ara anne memeyi reddediyo aç olduguna emin misin bezini kontrol et ben ilk kendimi 10 dkka dan 20 dkka emziriyodum sonra mama veriyodum kaç aylık sizin ki
Iscan Bebgimmm_123 14. Gunden beri mama veriyorum bende 36 gunluk olduk memeyı veriyorum oldugu kadar emiyor tekrar isterse tekrar veriyorum 3-4 defa deniyorum böyle bazen huysuzluktan almamazlık yapıyor bakıyorum yine aç o zmn mama veriyorum siz 30 ml verebilirsiniz ve mama olarak aptamil conformil deneyebilirsiniz gazlı bebekler için az çok faydasını gördüm ben aptamil 1 sma fln dendim ama çok gaz yaptı
Emelingoo Bebgimmm_123 bende doğduğumdan beri aynı şeyi yapıyorum. Yarımşar saat meme peşine 90 cc mama. Ama senin bebeğin 10 günlük olduğu için 30-60 arası versen yeterli. Zaten peş peşe hem meme hem mama yapıldığı için çocuk mayışıyor ve mis gibi uyuyor
Bebgimmm_123 SuhedAras16 aylik degil 11 gunluk ve dun gece nerdeyse hic bir sekilde uyumadi . Uyumayinca dahada huysuzlnadi . Gogsumden süt gelmiyo . Ne sut gelmeyince memede bile agliyo
Yavuzselim01 Bebgimmm_123 aynı durum bende oldu suan bır aylık mama alıyor ara ara meme de ama ağırlık mama aç bırakma kuzum
_4460_ Bebgimmm_123 mama takviyesini yapmadan önce emzir sonra emmeyi bıraktığı an sütünü sağ hem sütun artar hemde göğüsteki zengin süte ulaşırsın. Çikan 5 ml de olsa şırınga ya da kaşıkla ver. Daha sonra 30 ml mama takviyesi yap gece mama gündüz emzirme yaparsan geceleri süt üretmez göğüslerin tembelleşir. Her öğünde mutlaka emzir sağ doymadiginda mama ver ama önce emzirmek
SuhedAras16 Bebgimmm_123 hayır hep ilk meme 40-60 ml benden çıkıyo 120 mlli tamamlıcak şekilde memeden sonra 2 ölçek mama veriyorum
AlyaMina5 Bebgimmm_123 rica ederim benmde kızım benm sütümle doymuyor Emziriyormda ağlıyor uyuyamıyor aç olduğu anlıyorum bazen 30 bazen 50 ml yapıyorum onuda içiyor uyuyor
Bebgimmm_123 AlyaMina5 cok sagolun gercektenn napicagimi sasirdim mama vermek istemiyorum ama elimden de bisi gelmiyo
Nisaninannesiii Cnm benimde öyle ilk kendi mememi veriyorum uzun bı sure çekiyor yerine koyduğum da halaa araniyorsa mama da veriyorum uyuyosa bisy yapmiyorum
AlyaMina5 Bebgimmm_123 kızım prematüre bebelac kiloda aldırıyor bide rüflü için dir kusmasın diye bunu kullanıyorum
serplgktg25 Bende ilk zamanlar çoğunlukla mamayla besledim çünkü sütüm gelmiyor yetersiz diyordum. sonra yavaştan mamayı azalttım emzirmeyi sıklaştırdım baktım emzirdikçe sütüm çoğalıyor hissediyorum birde bu psikolojik kendini hep motive et bol su iç tahin pekmez helva ye ben bunlarda faydasını gördüm. şuan sadece emziriyorum 2 aylık olduk gelişimi kilosu iyi çok şükür. mamadan korkma bu günler çabuk geçiyor 🤗
Bebgimmm_123 serplgktg25 suan covid hastasiyim istahim hic bi sekilde yok suyun bile tadi yok . Ondan da sutum azaldi bilmiyorum
LillyWonka Bana kalırsa, önce güzelce emzirip daha sonra memede mama şeklinde verebilirsin meme reddi yaşamamak için. Emerken bir yandan ağzının kenarından enjektör ile yavas yavas mama sıkabilirsin. Hem seni emmeye devam etmiş olur hem de karnı doyar.