bhr-9 Merhaba arkadaslar bebeğimi ayağımda sallıyorum Salla Dur Yöntemi uygulayıp bıraktıranlar var mı
irva bhr-9 Bir ara annem alıştırmıştı oğlumu normalde kendi kendine uyuyordu.Sallamaya başlardım mayışınca dururdum sallamazdım öyle de tekrar bıraktı.
Bubenimoykum bhr-9 valla denedim ama bizde pek tutmadı şuan 3 aylık daha durduğum an gözleri açılıyor uyanıyor, tamamen daldığında inandigimda durup bekliyorum eğer kıpırdamazsa gündüz olduğu yere bırakıyorum gece kaldırıp yatiriyorum
Aznurr bhr-9 bugün 3 gün oldu kızım emerek be sallanrak uyurdu , 3 gündür sevdiği ilahiyi açıp pış pış dyerek uyutuyorum uyku saati gelince maşallah oda alışmaya başladı ,yapamam uyutamam diyodum ama yaptım …
irva bhr-9 Canım gözleri kapanmaya başladımı duruyordum.Ayağımdan indirip poposunu 2 pışpışlıyordum direk tamamen dalıyordu sonra da hoop yatağına.😁
bhr-9 Bubenimoykum ya benımki 4 ay 10 günlük ben iki sallayınca uyuyo sıkıntı bıraktığım zaman uyanıyo sallamasamda ayağımda uyumak istıyo 😅
Bubenimoykum bhr-9 ee aynı 😂 sabaha kadar beşikte tepiniyor kucağıma alınca duruyor sonra ayağıma koyuyorum uyuyor 🤷🏻♀️ beşiğine koyunca gene kıpır kıpır tekrar yataktan kalkıyorum ne oldu diye bakıyorum gene duruyor 😂 hacı yatmaz gibi oldum
bhr-9 Bubenimoykum ay çok zor valahi uykusuzluk ayrı bi dert ertesi gün onunla ilgılenip morelini yüksek tutmaya calışmak ayrı dert😂 çok şükür sağlıklı olsunlar da🙏🏻🙏🏻
Bubenimoykum bhr-9 dün gece saçımı yolasım geldi 1 hafta oldu gece gündüz uyku yok 🤕 sonra dedim ne yapıyorum ben o daha küçücük bir bebek 😈 ya sabır ya sabır diye diye ayağımda sallamaya başladım 1 saat salladiktan sonra uyumadı tabi 😂 gaz sancısı geçmeden uyku düzeni beklemiyorum ben 😶
bhr-9 Bubenimoykum insanın sabrı tükeniyo bazen katılıyorum ama gülümseyınce hepsi geçip gidiyo 🥲gaz sancısı için hangi damlayı kullanıyosunuz değiştirin belki fayda eder
bhr-9 Aznurr ya kolik müziğiyle bende denedım geçen uyku eğitimi vermeyi pışpışladım hepsini denedım yok 75 dk boyunca uğrastım uyumadı 😔 senın adınıza sevındım 🙏🏻
Bubenimoykum bhr-9 bu 3. Nurse Harvey’s colex şurup kullanıyorum bizim için en iyisi bu. Benim hatam gaz sorunu bitti sanıp ilacı birakmamdi zaten 1 kez düzen sasinca başa sarıyor
bhr-9 Bubenimoykum benımki 4ay 10 günlük dediğiniz gaz ilacı bana fayda etmemişti ben hem gaz ılacı hem probyotik bagırsak düzenleyici verdım çok faydası oldu