NorthLight Demirinannesi02 evet tabi ki geçer dua her şeyi halleder, doktormus ilaçmis bilimmis bunlar saçmalık (!)
Bety Demirinannesi02 benim elimde vardı okuttum geçti ama genital bölgeye nasıl okurlar bilemedim yek tek okuyup kalemle yuvarlak içine almıştı hoca
Mucizem11 Demirinannesi02 geçmiş olsun umarım tez zamanda iyilesersiniz Duaya inanmamız lazım geçer inşallah
Demirinannesi02 Mucizem11 tamam ama sivilcelerin sayısını bilmiyorum ki. 1 siğil için bilmem kaç kez duasını okumak lazım mış. Ama benim bi sürü 😪 sayamam ki çıkmaza girdim resmen 2 aydır çekiyorum😪
Bety Demirinannesi02 benim elimdeydi her parmağında 2 şer tane vardı ortalama 25 tane falandı ilaç kullandım sadece dışını kuruttu .
Mucizem11 Demirinannesi02 Bı hoca bulup durumu anlatırsanız daha farklı şekilde okur bazıları topragada okuyolar şifa niyetine
SaremAselim_0817 Demirinannesi02 duası var ve geçiyo ama yani genital bölgeye de bilemem bence en iyisi doktora gidin siz çok diyorsunuz daha da çoğalır o
Demirinannesi02 Bety ne kullandınız var mı ilacı? Mesela düşünüyorum 50 tane rahat var küçük küçük ne ilaç verecek ki onlara ? Tamam yakacaklar bide ama o kadar siğil yakamazlar çünk çok da küçükler gözle zar zor görüyorum 😪 krem mi ne kullandınız acaba ?
NorthLight Demirinannesi02 ay nesini anlamadınız? Ilim bilim doktor ilaç vs varken dua her şeyi cozseydi etrafta hastalık kalmazdı diyorum
2cocuk_1anne_ Demirinannesi02 geöer canım duayla Çok uzun zaman önce benim elimde ayağımda bir sürü vardı yengem okudu gehsş geçti
Demirinannesi02 2cocuk_1anne_ arpayla mı okuyorlar galiba neyle okudunuz. Sade böyle üstünü mü okudu ?
Bety Demirinannesi02 bemce önce kadın doğum doktoru ile görüşün belli yakmadan da yapılan bir işlem vardır krem falan
2cocuk_1anne_ Demirinannesi02 canım tam hatırmalamdıpım için yazmadım da kaşın kızlar oluyor kaya tuzu Siğil sayısı kadar alıyon ona oluyon toprağa gömüyon Birde kavak acından bir dal alıp kaç tane siğil varsa her biri için bir dua okuyup bir tane kesik atıyon Onu gömüyon mu atıyon mu hatırlamadım 2 side yaptılar bana
Fitifiti NorthLight Hmm güzel kafa. O ilacı içip senin şifalanmanı nasip eden kim? İnancınız,sığ düşünceleriniz sizde kalsın. İnsanların dini değerleri ile dalga ge çe mez siniz.
iyilik80 NorthLight hic caresiz derdimiz olmamamis sanirim. Allah dert vermesin sizin gibilere diyecek bisey yok baska
Saripapatyammm Demirinannesi02 Evet ben okutmustum. Faydasini gördüm cok sükür. Dua sifadir. Ancak doktorun verecegi ilac tedavisinide uygulayın. 🌸