[silindi] ay saat 4de bi çığlık çığlığa uyandık 15 aylık bebem uyandı emzirdim huy edinmiş hee emzirdiğim zaman ısırıyo napıcam bilmiyorum cok canm açıyo şimdi tv açtık şarkı çalıyo o oynuyo yaa bide saat 1bucukda uyudu oofff
SultanAnne [silindi] benim oğlum ds 4te çığlık kıyamet uyandı, hala beyfendinin uykusu gelsin diye bekliyoruz😢 oyun aleminde ama ben nasıl ayakta duruyorum Allah biliyor😭😭😭
Arenbuse58 [silindi] Bende smdi mamasını verdim youtubeden piş piş açtım daldı hemen 🥲🥲 İnslalah uyanmaz
SultanAnne [silindi] 16aylık canım. İşin kötüsü ben hiç uyumadım ütüleri yapayım çıksın aradan dedim tam yatağa geçtim 10dk olmadan vaziyet aldık🥱
[silindi] SultanAnne yaaa benim kizım dişten ötürü uyuyamıyo heralde beyazlamışlar ucu şimdi maalesef cizgi flim açtım sallayark uyutmaya çalışıyorum
SultanAnne [silindi] amin ama hiç sanmıyorum baya enerjik ve dinç sanırım uyumadan yeni güne başlayacağım😵💫
iyikianneyiim [silindi] Beterin beteri vardır derler bacım biz hiç uyumadık daha. Oturdum ağlıyorum napiim
[silindi] iyikianneyiim ben az önce sinirden dudaklarımı ısırdım uyumuyo tamam ama bide üstüne ağlıyo susturamıyorum az önce sustuda rahatladım
iyikianneyiim [silindi] al bizden de o kadar. El kadar bebe en sevdiğim şeyi çaldı benden. Uyumak istiyorum diye bağırasım var 😭
Deleted0979 [silindi] benım oğlum 3ay 9 günlük atak haftasında heralde uyumuyor ayakta zor duruyorum😪