Ayseninanasi Kızlar göğüslerimin ucu yara olmaktan patladı resmen kahverengi olan yerlerden bile kan geliyor artık emziremiyorun öneriniz var mı uçlarım da yok bebek tutamıyor sinirleniyor bunaldım resmen keyfine varamadım bebeğimin
zurgun Ayseninanasi balmumunu aktardan al benmari usulü erit içi oyulmuş cevizin her bir kısmına yay kalkan gibi sürekli göğsünde tut iki güne iyileşmezse burdayım ama yap bak benim göğsümde öyle bir yarık vardı ki bildiğin içi görünüyordu bununla iyileşyi
Rabiaef Ayseninanasi ayva al çekirdeklerini çıkartın yarım çay bardağı suda kaynat bir gece buzdolabında beklet jel haline geliyor zaten sür 2 güne geçer inşallah bende cok cektim emzirmeyi bırakma derim
Yasminadem Ayseninanasi canım ben 2 ay çektim o acıyı bilirim pahalı diye almadım geçer dedim geçmedi 2 ay sonra gümüş kapak aldım ve 1-2 haftaya geçti
Ayseninanasi Laborant Ben de kullanıyorum hem uçlarım olmadığı için daha iyi tuttu bebeğim ama hemsire bu da yara yapar dedi cocuk benim memeyi tutamıyor sinirden ağlıyor ne yapayım yani mama mama nereye kadar
Yasminadem Ayseninanasi gümüşün yarayı iyileştirme özelliği varmış o yüzden başka hiç bişey kullanmıyorsunuz aldığınız kapakları yıkayıp göğüslerinize kapatıp kendi halinde iyileşmesini bekleyeceksiniz sadece emzirirken çıkarmanız gerekiyor kapakları onun dışında zaten sütünüz de aktıkça orası nemleniyor ve göğüs yaraları iyileşiyor
Nmet01 Ayseninanasi mutlaka göğüs ucu varya silikon ondan al onunla emzr bi süre. Uyuşuyor zaten bebek emerken. Benimde inan cok kotuydu neler neler yaptim tişörtleri isira isira emzirdim. Sirf bu yüzden birdaha dogurmucam diyorum
Nurtupu Ayseninanasi tahinin üstüne çıkan yağ çok iyi geliyor aklına her geldiğinde o yağdan sür birazda göğüs pedine döküp göğsün üstüne kapat 2-3 güne geçiyor. Kullanmadığım krem kalmadı bunu 2 gün sürdüm bitti bida olmadı
Deryaa4319 Ayseninanasi yeni Doğum yaptıysan normal benimde ilk iki hafta öyleydi kanamıştı baya sızısı ayrı tabi ben zeytinyağı sürdüm sürekli başucumda duruyordu çok iyi geldi
Caglaa Slikon göğüs ucu cok işe yariyo. Benimkide ilk cok agriyodu yara olmuştu. Hem lansinoh krem sürüyodum hemde onu takip emziriyodum bikac güne geçmişti. Acisinida hissetmiyodum hem