Semaselma Merhaba anneler bebeğim 3 aylık emzik tutmasıni istiyorum ne yapabilirim sizler nasıl yaptınız bna fikir verin lütfen ,😭
bikerem Semaselma ah derin yaram. 3 cocugum da tutmadi,oglum 1 yasinda ve ben halaa emzik alip deniyorum😁
merhabacanim Semaselma valla benimde 4 aylık nerdeyse hergün ağzına vermeye çalışıyorum hatta pekmez bile sürüp verdim almıyor bende bekleyeyim şurada😬
Koala06 Semaselma 6 aylık hergün denememe rağmen tutmadı. Tutmayınca tutmuyor demekki desim bıraktım bende
lalbg Semaselma her şeyi denedim. Bütün markaların emziklerini aldım. Hatta çok az pekmez değdirip verdim(çok yanlış ama canıma tak etmişti) pekmezini yaladı emziği attı. Şimdi de dişini kaşıyo onlarla😂
bikerem Semaselma nelere de bandim verdim ama tutmayan tutmuyor,ne cesit cesit aldim sirf hosuma gidiyor diye ama yok olmayinca olmuyor
kucukcivcivimm Semaselma Avent denediniz mi onu genelde tutmayan bebek yoktur. Benim kızım sevmişti ama ben emzik istemediğim için 1 ay sadece gece uykuya geçişte kullandı.