Meryemtuysuz Sarımsağı ezip zeytinyağıyla karıştırıp ayaklarının altına sürün ardından çorap giydirin öksürük denen birşey kalmıyor ıhlamurun öksürüğe hiçbir faydası yok
Mlkmhrrm anayimbennana 6 aylık olduktan sonra vermiştim ben ama 4.5 aylık verilir mi bilmiyorum sizde bolca içerseniz süttende geçebilir
Ayduru anayimbennana Bn bile versem i vermesem mi diyorum, kimisi doğal ver biz sizi öyle büyüttük diyor kimi bebeğin beynine bitki çayları zarar verir diyor🤷♀️🤷♀️🤷♀️
anayimbennana Ayduru çok karışık ya tamamen tercih meselesi ben asla vermem diyordum altı aydan önce ama belki faydası olur diye denedim
kaymakliekmekkadayifi anayimbennana canim 6 ayliktan itibaren verilyor ama daha kucuge verilir mi bilmiyorum. Koylerde yaşayanlar veriyormus
kaymakliekmekkadayifi anayimbennana insallah canim. Bu aralar bir kür goruyorum surekli sarimsak zeytinyag yapip ayagina suruyorlar cocugun cok iyi geliyormus bir arastirin isterseniz
Nidabayar anayimbennana çörek otunu 1 çay kaşığı sicak suda demlet günde 2 yada 3 kez ver çok faydasını goreceksin
Elif2406 4 ayligiz doktorumuz günde 2 3 çay kaşığı verebilirsin dedi öksürügümüz var 2 aylıkken de aynı şeyi söylemişti denedim fakat çok bir etkisi olduğunu düşünmüyorum 🙏
Hellobacilar anayimbennana bebeğim 5 aylıkken hasta olmuştu doktorum sabah akşam 10 çay kaşığı ıhlamur verdirdi canım
anayimbennana Hellobacilar bizim doktorda yazarsa inşallah sorcam ama hala dönüş yapmadı akşamdan beri