anayimbennana Açtığım 3. Post artık biri görsün ya! Bebeğim 4.5 aylık balgamı var gibi öksürüyor bi iki çay kaşığı ıhlamur verebilir miyim kızlar
lalbg anayimbennana doktoruna danışarak verebilirsin. Daha önceki postlarını görmedim o yüzden “kaynana postu olsa yazardınız ama” deme😂 ben vermiştim kızıma hem de nerdeyse yarım çay bardağı çok sevmişti.
Cheddar anayimbennana doktora götürmelisiniz geçmiş olsun ıhlamur için küçük hem de işe yaramaz iki çay kaşığı
Ayduru anayimbennana Bn bile versem i vermesem mi diyorum, kimisi doğal ver biz sizi öyle büyüttük diyor kimi bebeğin beynine bitki çayları zarar verir diyor🤷♀️🤷♀️🤷♀️
Honey_mom anayimbennana evet malesef illa kaynana görümce tartışması olacak karı koca kavgası olacak ki yazsınlar çocukların sağlı ile alakalı olunca yanıtlamazlar🥺
Taze_annecik anayimbennana 1 aylık bebeklere bile kimyon rezene filan veriyolar. Benim bebeğim 3 aylık ama ben vermiyorum. Arkadaşlarım veriyor çocuklarına güzel uyku yapıyor ama
zeeliihaa Canim emziriyorsan sık sık emzir 6 aydan once bebegin bagirsak florasi tam gelismedigi icin riske atma bence
Ada_kacira anayimbennana canm ıhlamur değil elma kabukları ile nane limon beraber kaynat onu ver çok iyi gelicek benim kızım 3 yaşına girmek üzere hala onu veriyorum çok iyi geliyor