Gulenay1234 Merhaba kızlar 6 aylık kuzuma bezelye patates püresi karışımı yaptım çatalla ezip biraz suyundan ekleyip biraz da zeytinyağı ekledim verdim kabukları ister istemez tam ezilmedi çocuk hep çıkardı blender da kullanmak istemiyorum ne yapabilirim
Sucukluyumurta11 Gulenay1234 haşladıktan sonra tek tek kabuklarını soyuyorum hemen çıkıyor zaten sonra çatalla ezip yediriyorum.
Hulyaemirasim Gulenay1234 benimkide oyle oluyor kabuklarini sindiremiyor mide 🤗 sknti olmadi hala ayni cikariyo 🤣
bilgemira Gulenay1234 bezelyeleri hasladiktan sonra tek tek elimle çıkardım baska yapacak bisey yok sanirim blender yerine cozum bu usenmeden yapabilirsiniz zaten yedigi az bise
Hulya99999 Haşlayınca elimle tek tek çıkarıyorum hafif bastırınca çıkıyor zaten çatalla ezilmez evet Gulenay1234
Metehan123 Gulenay1234 once bi aci tadi gitsin diye baska yerde bi bas hasladim sonra soguk su tuttum haslanan havucla patatesin icine ekledim kabuk falan atmadi artik bezelyemin cinsinden midir bilmiyorum valla
bilgemira Gulenay1234 üşenmekten kastım yok ama rahat yemesi icin oyle yaptım ben korkuyorum zaten herseye öğürüyor onuda cikarmasin dedim
Gulenay1234 bilgemira öğürmrdi benim ki diliyle itti sadece bende hesaba katamadım yer diye düşünmüştüm ilk bezelye verişim olunca acemilik de oldu ayrıcam bundan sonra
bilgemira Gulenay1234 kabuklusu evet kotu kabugu cikinca ben bile yerim valla bana ayirip verseler 😂😂😂 belki bundan sonra yer insallah . Benim kızım yemiyor sizinkiler yeyiversin 🥰