Bugün diyetime başlamış bulunuyorum. Ben iradem düşük sanırdım ama değilmiş buna sevindim. Bugün extra bir şey yemedim kahvaltı ara öğün ve akşam yemeği. Aralarda yine yeşil çay dediniz aldım geldim. Türk kahvesi olayı tamamen bana ters sevemiyorum ama akşam yapıp içeceğim. Bir de öğle kuruyemiş yedim ama sanırım biraz kaçırdım 10 tane badem. 🤦♀️ Şaka gibi yemeğe bu kadar düşkün biri tane ile yemek yiyor 😩 Neyse sonra akşam üzeri 4 gibi 15 dk Leslie yaptım başlarda az gideyim zamanla zaten çıkarız. Yürüyüş yapmayı pek sevmem, diyeceğim o ki yürüyüş yapmadan Leslie yapsam günde 30 dk nasıl olur? Tabii yine hareket halindeyim. Bir de bu maydonoz limon dediniz bunu da aç karnına mı içmek lazım? Kahvaltı da 1 dilim akşam yemeğin de 2 dilim ekmek yedim. Gerçekten aç hissediyorum 1 dilim bana akşam yemeğin de yetmez. Online danışmanlara baktım da nedense böyle vereceğimi düşünüp çokta üstünde durmadım ama takip ediyorum yine neler yapıyorlar diye. Özetle bu Leslie olayı yürüyüşü karşılar mı?