Pretttmom 1 ay önce doğum yaptım kızlar ben de artık happykids il oldum:) doğum parası alan var mı nasıl yararlanabilirim bilgi verecek olan ?
Ayselmina15 Pretttmom bende 1 ay önce doğum yaptım eşim Aile sosyal politikalara baş vurdu ayın 25 de ptt ye hesabıma yatack
Ahanife Pretttmom ben de 28 gün önce Doğum yaptım ve daha dün çektim 300 tl Doğum 180 tl süt parası 😊 pttden çekiliyor kontrol edin derim kızlar yatıp yatmadığını
Yesim57 Ben aldım. Sosyal hizmetler binasına gidip başvuru yapıyorsunuz. bebeginizin kimliğini yanınızda götürün. 1 bucuk ay sonra pttden sizin tcnize yatıyor ordan alabilirsiniz
Yesim57 Pretttmom hayır bu süt parası değil süt parası 180 tl onu almadık. Biz sadece cocuk parası 300 tl onu da ptt den aldık
Ayselmina15 Ahanife anladım canım tşk ederim sanırım bana 300 tl tek verecek ler memurlara sür parası vermiyor Mış
Pretttmom Ahanife başvuru mu yaptın nasıl oluyor 180 eşime yatacak 300 ü kendileri mi yatırıyorlar benim arkadasım 300 ü ziraatten almış ama değişti mi ki
SelimSongur Kızlar Doğum yapalı 2 ay oldu bende hala alabilir miyim ? Yalnız eşim kendi şirketini kurdu şuan ssk yok yaptırmadı daha. Annelik sigortamdan alabilir miyim?
Cesurefe Ahanife sehirden sehire degismez sabittir.sadece dogum parasin da ilk cocukta 300 ikinci cocukta 400 tl veriyorlar cocuk sayisi arttikca da ilerliyor sanirim
Ahanife Emirrr e devletten kontrol ediyor deniliyor ama biz bakmadık direk PTT’ye gittik tclerimizi verdik fatura falan kestiler aldık paramızı yatmamış olsa yatmadı derlerdi herhalde