TheBossMom EzgiCik 3 ay 15 gün 6500 kg 66 cm oğlum 3400 doğum kilosu her bebek farklıdır buradakileri okuyup canınızı sıkmayın hanımlar bazıları kafaya takıyor ❤️🙏🏻💋🤍
EzgiCik Meyraninannesi1 oh maşallah 😂bazen diyorum benim sütümdemi az ki die düşünüyorum onu bile kestiremiyorum. Bide tam keşif zamanı sadece uykulu zamanda veya çok şok ac kaldıgında emiyor. Kısacası zor çok zormuş bu işler🤭😂
Nilunas EzgiCik 2ay 7 günlük kızım gecen hafta 5800 kg 61 cm çıktı meme mama veriyorum doktor mamayı azalt dedi
EzgiCik Nilunas Maşallah 🧿 Bizim doktor mamaya karşı. Bu şekilde devam et dedi. Yoksa bende mama vermek istyorum. Kararsız kalıyorum
EzgiCik Kimkibu maşallah 🧿 olsun keyfi huzuru sağlığı yerinde olsunda mama veya anne sütü önemli değil.
Nilunas EzgiCik kızım sarılıktan küveze girdi ondan sonra aç kaldı korkusu var üstümde. 1 hafta dır günde 3 kere veriyorum mama. Bu seferde hep meme de🥴🥴🥴
Mardinlianne EzgiCik oğlum 14 aylık 11 kilo ama 97 santim baya uzun yasitlarina göre az yemek yiyor akışına bırak canim
beyzaygt EzgiCik maşallah boyu cok iyi 😌 benim kızımda ayına göre kilo alıyor herkes diyrpdu zayf zayf bende üzülüyordum tabi kızım cok hareketli yerinde durmuyor ki kilo alsın
mom24532 Zeynep141303 ya boyu uzun olduğu İçin zayıf diyorlar işte ek gıdaya başla diyip beynimi yiyorlar benim
Burcumirac Srpslk kesinlikle size katılıyorum benimde ikizlerim prematüre doğdular 2 aylık olcaklar ama hiç 2 aylık gibi değiller daha yeni doğmuş gibiiler şuan sizin kaç kilo doğdu bebeginiz
Adababy beyzaygt yok sizinki normal bence benim kız anormal😄 eşim 1.90 boyunda 😄 babaya çekmiş diyoruz. Doğduğundada 0-3 aylık kıyafetler zıbınlar falan hiç olmadı hiç bi zaman giyemedi kısa geldi😄 6-9 giydirdik😄
Ceylanergen EzgiCik kilosu gayet iyi sağlıklı ve doyuyorsa yeter zaten ilk her bebek çok şişman olacak diye bişey yok benim bebeğim de zayıf zaten bu millet var ya anca konuyor boş boş ya