BusraDefneozel Meerve besafe izi comfort x3 isofix modeli harika bebegim arabada hic sorun cikartmiyor en yuksek oto koltugu disariyi benden iyi goruyor 😊 guvenlik konusu kusursuz birde baglantida biraz zorlanmistik besafe e ulasmak okadar kolay olduki inanamadik ilgi ve yardim konusunda hayran biraktilar
Cnskzyumt Kızlar baby plus 0 kutusunda oto koltuğu satıyorum, mağaza fiyatı 500 ama ben 300e ihtiyacı olana vereceğim,izofix bağlantısı yatma özelliği yok onuda belirteyim. İlgilenenler yorumuma yanıt verip iletişim kurabilir.
Gly_87 Meerve besafe izi turn 360 kullaniyoruz,kizim 7 aylik cok memnunuz,yolu seyrederken degisik sesler cikariyo🤣🤣 360 özelligi bebegin uyurken koltuktan alinip veya koyulmasinda benjm icin cok buyuk rahatlik
bburcu Meerve besafe izi comfort x3👌🏻 Britax kullanıyorduk kızım arabadan nefret ediyordu resmen değiştirince rahatladı
Meerve nneslihan bunu söyleme Oz ıyı oldu kılosu dusuk ve 36kg kadar almayı dusunuyorum cnku daha uzun vadeli olur dıye
YesimKnc Meerve 360 almıcaktık ilk daha sonra fikrimiz değişti eşimle 360 aldık. Çevremizde ki arkadaşlarımız 360 alırsanız çocuk sana dönükte olur arabaya koyarken de rahat olur ve pozisyon olarak kademesi daha iyi olur dediler ve gerçekten de öyleymiş. Hem yatış pozisyonu oturma pozisyonu var 3 kademeli isofixli hem emniyet kemerli istediğin yere döndüreme özelliği ve içinde ki kumaş hava alabilen terletmeyen bi kumaş yumuşacık dokusu ve alarm özelliği var çocuğunuz emniyet kemeri ile oynarsa alarm çalıyo. Darbelere karşı korumalı . İnceleyin derim isterseniz🌿
Seda5234 Meerve canım e bebekten baby plus marka aldım iki kere kullandım araç olmadığı için öyle de kullanmak için ağır geldi istersen detaylı fotoğrafını da atabilirim
Meerve [silindi] ben mesela bebegım 6aylık iken baslayacahım kullanmaya. 360derece ozellıgı cok kullanılıyor mu.
BuzluKahve Meerve 6 ay cok erken degil mi?. Bebegin tamamen desteksiz oturmasi, kafasını vücudunu tam anlamıyla dik tutabiliyor olmasi gerek güvenliği icin.
[silindi] Meerve Bebeğin yüzünün sürüş yönünün tersine bakacak şekilde oturması daha güvenli olduğu için o özelliği sürüş anında kullanmıyoruz. Ancak bebeği yerleştirirken ve indirirken koltuğu kapıya doğru çevirmek büyük rahatlık sağlıyor 🌸
daima59 Meerve kanz hummer 360 derece dönebilen tercih ettik. Adac testi dışındaki tüm testlere sahip. Önemli olanda temel testlerden geçmesiydi. Adac testi lüks test olarak geçtiğini düşünüyoruz. O yüzden bütçemize en uyabilecek ve güvenli olanı kanz dan yana kullandık. İhtiyaçlarımızı fazlasıyla karşıladı. Gönül isterdi 0-18 kg için ayrı 18-36 kg için ayrı alalım ama hiç birimiz o kadar lüks içinde yaşayan insanlar değiliz. Sizde düşünürseniz Şu an hatta hepsiburada da indirimde. 1499 TL fiyata sahip. Biz daha pahalıya almıştık.