[silindi] Meerve Besafe izi turn i-size kullanıyoruz. Sormak istediğiniz bir şey olursa yardımcı olabilirim 🥰🌸
Meerve [silindi] ben mesela bebegım 6aylık iken baslayacahım kullanmaya. 360derece ozellıgı cok kullanılıyor mu.
Yenibirannee1 dnzcyc siz dönen mi kullanıyorsunuz kurlardan dolayı fiyatlara zam yapmışlar bile bende yakın bir zamanda alacağım ama neredeyse 2 katı fark var indirip bindirme rahatlığı dışında ne gibi artıları var acaba?
Gulella120 Yenibirannee1 Hiç bir artısı yok reklam sadece. Ben aldım bir kere bile dönderip kullanmadım hiç pratik değil. Alırken aman buyura olsun aman şuyuda olsun aldıktan sonra hiç bir şeyi ana amacı dışında ekstra özelliklerini kullanmadım..
MLSVS Meerve joie every stage isofix aldım dün. Arabada huysuzlanan kızım koltuğu çok sevdi. Yatma kademesi çok iyi bebek uyuduğunda kafası öne düşmüyor. Kızım bu arada 7 aylık ve 7 kilo. Ben çok memnunum joienin diğer ürünlerini de kullanıyorum
daima59 Güvenlik elbette çok önemli. Şunu unutmamak lazım. Bazı çocuklar oto koltuklarını hiç sevmiyor. Yüksek ücret ödeyip de çocuk tarafından oturulmaması çok üzücü olur. Güvenlik testlerinden geçen orta ölçekli bir ürün düşünebilirsiniz.
Damla90 Chicco unico plus kullanıyoruz çok memnunum. 360* dönüyor, 3 kademeli yatışı var. 0-36kg kullanımı var. Isofixli.
BuzluKahve Morusevenanne merhaba bende de besafe var ama kilifi yikayip astim, ic minderi balkondan ucmus gitmis bulamadim. Sizdekini kullanmiyorsaniz satmayi düşünür müsünüz?
anayimbenana93 Meerve Son Bir haftadır gece gündüz araştırıyordum . Bütçem 1000 ile 2000 aradıydı ekstra 500 daha çıkabilirdik okadar yani 2500. Bebeğim 7 aylık öncelikle kafamda görselliği eledim sonra düşündüm ve 360 derece dönme özelliğini eledim . Şu geldi aklıma ya bebek sağa ya da sola dönükken bi araç gelip vursa Cam patlasa vs. Ayrıca 7 aylık bebek için dönme özelliği çokta şart değil bence güvenli bi özellikte değil . Neyse Güvenlik testlerine girmiş olmasına önem verdim . Koltuğu. Koruyucu özelliklerine yoğunlaştım . Bütçemi aşmadan besafe izi comfort x3 “ isofixsiz” tercih ettim . Kemerlede oldukça sağlam oluyor. Yarın gelecek kargomuz sabırsızlıkla bekliyorum .
Deletedmom6261 Meerve bugun geldi kargomuz hemen markete gittik denemk icin cok memnun kaldim convers markasi hepsiburadadan aldkk ekstra indirim yapildi cok kaliteli
Brsnysr Meerve baby hope kullanıyoruz isofixs ve 360 derece dönüyor beğendik biz kızım 8 aylık rahat yaptık yolculuklarimizi çok şükür her daim Allah’a emanetler
Gulella120 Meerve 360 derece dönen isofixli aldım ama ama 360 ı bir kere bile kullanmadım neymiş oturturken dışarı çevirecem çocuğu oturtup geri ileri yönüne çevircem heey gidi hey. Amaç kolaylaştırmak mı zorlaştırmak mı anlamış değilim. Boşuna bir özellik. İsofix olayıda olsa da olur olmasada şart değil kemerlede bağlandığında güvenilirliği sağlıyorsunuz öyle üretilmiş sonuçta belgeli bir çoğu. Bir tek yatma özelliğine dikkat edin derim gerçekten kullanılan tek özellik bu. Ben hata etmişim bi ton para verdim
BusraDefneozel Meerve besafe izi comfort x3 isofix modeli harika bebegim arabada hic sorun cikartmiyor en yuksek oto koltugu disariyi benden iyi goruyor 😊 guvenlik konusu kusursuz birde baglantida biraz zorlanmistik besafe e ulasmak okadar kolay olduki inanamadik ilgi ve yardim konusunda hayran biraktilar
Cnskzyumt Kızlar baby plus 0 kutusunda oto koltuğu satıyorum, mağaza fiyatı 500 ama ben 300e ihtiyacı olana vereceğim,izofix bağlantısı yatma özelliği yok onuda belirteyim. İlgilenenler yorumuma yanıt verip iletişim kurabilir.
Gly_87 Meerve besafe izi turn 360 kullaniyoruz,kizim 7 aylik cok memnunuz,yolu seyrederken degisik sesler cikariyo🤣🤣 360 özelligi bebegin uyurken koltuktan alinip veya koyulmasinda benjm icin cok buyuk rahatlik
bburcu Meerve besafe izi comfort x3👌🏻 Britax kullanıyorduk kızım arabadan nefret ediyordu resmen değiştirince rahatladı