Melekkanne Kızlar ilk dozumuzu olucaz rota aşısının 3 ay 3 günlük bebeğim en geç kaç günlükken yapılmalı ? Bilen var mı cuma yaptırıcaz
dnzcyc Melekkanne Dün doktor ilk dozu 3 buçuk ayı geçmemeli dedi bana. Yani biraz daha vaktiniz var 😊
Pinarrrr75 Bizim doktorumuz ilk dozu İçin 3-3 buçuk ay arası demişti 3 ay 1 günlükkende ilk dozu yapıldı
Yasemin38 Melekkanne canım 3.5 ayı çok fazla geçmeden yaptırabilirsin ve yaptırdığın tarihi not alki 4.ay aşısı ile arasında 1 ay zaman olsun ve 2.doz rota aşısı için gerekli oluyor
Melekkanne Yasemin38 yaaa öylemi bilmiyordum canım diğer aşımız 15 kasımda doktora söyliyim ona göre bari
Uraz2021 Yasemin38 canım ben bu tarihi ayarlayamadım illa bir ay geçmesi gerekir mi 4. Ay aşısı hastaydı diye geç yapıldı
Yasemin38 Melekkanne evet canım dikkat et çoğu doktor söylemeye biliyor. Ben söyleyimde kararı siz verin
PrensesimEla Melekkanne bu asi ağızdan damla damla veriliyor iğne ile enjekte edilmiyor. Ateş vs yapmıyor sadece yağlı olduğu için bir iki gün kakasini ishal gibi yapabilir
Mommy_Bird Birinci ve ikinci doz arasında kaç ay olması gerekiyor ya 1 Eylül de ilk dozu yaptırdım ikinciyi ne zmaan yaptırıyorduk 🤷♀️
Yasemin38 Uraz2021 yok canım geçmesi önemli değil yapılan aşı araları 1 aydan az olmaması gerekiyor. Devlet aşısı ve özel aşılar yapılırken
Denizzz88 Melekkanne bize 3.ay kontrolüne gittigimizde ilk dozu ikinciyide 5.ay kontrolüne gittigimzde yeni yaptı
Uraz2021 Yasemin38 ama biz 5 aylık olduk bugün haftaya yaptırmayı planlıyorum 20 gün falan geçmiş olacak 4. Ay aşısından acaba sıkıntı olıur mu