Miniginannesiiii şart değil gerçekten zorlanacaksan yıpranacaksan hiç şart değil evet kardeşlik aile olmak kalabalık gğzel ama ne bileyim çok zor yani tarif edemem . 2 yaşında oğlum var 36 haftalık hamileyim. İkincisi süpriz oldu beklemiyorduk mesela şükür diyorum rabbim aratmasın ama isteyerek ikinciyi bu kadar erken yapmazdım belki 5 sene sonra düşünürdüm o zaman da rahata alışmış olurdum hiç yapmazdım diyorum . Belki hamilelik psikolojisi olacak ama bazen diyorum eskiden tek başıma çıkar neler neler yapar gezer ederdim şimdi eşim olmadan çıkamıyorum ikimci de doğacak hiç çıkamayacağım farklı hayallerim vardı ama nasip çok şükür bu günlerime oğlum bebekken de çok uslu akıllıydı çok gaz sorunumuz yoktu rahat baktım büyüttüm büyüyor da etrafım da kalabalık ama düşündüğüm zaman süpriz olmasaydı ikinci şart diye düşünmezdim . Ay uzun oldu biraz içimi de dökmüş gibi oldum :) kaynana tarafım da kalabalık 5 elti 5 görümce var hamilelik yarışına giriyorlar düşünün artık . onların baskısı da ayrı bi dert öyle kalabalık ailede tek çocuk da dillerden düşmezdim 😀😀😃