Mizmizmyrtle Kızlar bugün 1. Ay aşımızı olduk hemşire ateş ya da her hangi bir yan etkisi yok dedi ama bebeğim ağlıyor sürekli ayaklarını çekerek hiç susmuyor gazı mı var yoksa aşı mı yaptı böyle bacağımı ağrıyor anlayamadım yaşayan var mı
1prens1prenses02 Mizmizmyrtle aynısını ben yaşıyorum son 2 saattir sabahtan beri bışey yoktu durmuyo uyumuyo aglıyor öyle anlam veremedım
Dilaraelisa Mizmizmyrtle gaz sancısı olabilir. Bizimde 2. Ay aşısı olduk kızım sürekli aglaama krizine giriyor ama sonra gaz çıkarıyor ve susuyor bende aşıya bağlamıştım ama yazmış 🥲
sabriyeinalerkan Mizmizmyrtle 1. Ay aşısı Doğum anında yapılan aşı ile aynı o yüzden yan etkisi yoktur cocugunuzun muhtemelen gazı vardır
Gamzeburkan Mizmizmyrtle bacaklarını cekiyorsa büyük ihtimalle gazlandır agrisi olduğunu düşünüyorsanız agri kesici calpol verebilirsiniz.
Mizmizmyrtle Asil94 hangi gaz damlasını kullanıyorsunuz acaba bende de var bir tane ama versem mi acaba bilemedim daha önce hiç vermedim de
Selviikayra Mizmizmyrtle biogaia diye gaz damlası önerdi bizim doktorumuz isterseniz Bi deneyin bizi rahatlattı gibi en azından öyle çok sık ağlamıyor
Mizmizmyrtle sabriyeinalerkan hiç huzursuzluk yapan bir bebek değildi bugün aşı olduktan sonra yapınca ona bağladım bilmediğimden 🤷🏻♀️
Dilaraelisa Mizmizmyrtle bence gaz damlası kullanın inanın kurtarıcı oluyor. Biz 13 günlükken başladık Dr tavsiyesiyle geenlde bitkisel içerikli oluyor
Dilaraelisa Mizmizmyrtle yani tabi bugün aşı olduğu için mizmiz olabilir ama acısının kaldığını sanmam 😊🥲
betulunmevasi Mizmizmyrtle bende ilk metsil kullanıyodum gecen gece gaz nedeniyle acil e gittik doktor metsil kullanma biogaia daha etkili onu kullan metsil den daha etkili dedi kullandıktan sonra baya etkisini gördük. 1.ay aşısında bizde huzursuzluk ateş olmadı. 2.ay aşısında olur dedi hemşire.