Aaeess 21 günlük bebeğim var. Sünnet ettirmek istiyoruz yakın zamanda. 40 çıkmadan istiyorum doğrusu. Özel hastanede ne kadar fiyatlar yaptıranlar bilgi verebilir mi? Devlet yapıyorsa tabi daha iyi olur. Devlette bu kadar küçükken yaptıran var mı?
Sedakcby Aaeess biz rizede 1100 tlye özel hastanede yaptirdik. 43 gunluktu. Çokta memnun kaldık 4 5 günde tamamen toparlamisti. Devlette 1 yas öncesi yapılmiyor diye bikiyorum
Aaeess Browni_61 Sakaryadayım ben ama uygun olursa İstanbula vs. De gidebiliriz. Her türlü daha uygun olursa
Sedakcby Aaeess evet evet kesinlikle. Önce cocuj crrahina veya urolojiye muayneye götürün sünnete elverişli mi diye. Sorun yoksa hemen yaptırin
melekdag Aaeess pandemi den dolayı devlet hastaneleri özellikle bebekleri sünnet etmiyor. İzmir deyim . Bir arkadaşım devlete gitti 7 yaşından altına yapmıyoruz demiş özel de 1500 dan başlıyor genelde fiyatlar
iki_prens_annesi Aaeess https://instagram.com/sunnet_istanbul_dralpaslankus?utm_medium=copy_link Instagram varmi cnm ona tıkla bak biz memnun kaldk iki oglumuda yaptrdik kendilerini hemen toparlayip iyilestilr