nesee hulyaaa-123 eltilerimle toplanıyoruz kimde toplanıyorsak kendimiz biseyler yapıp gidiyoruz o da çay isterse yanına başka ikramliklar koyuyor
Annesi23 hulyaaa-123 eğer aniden sana geliyorum derse bi kahve yanına çikolata tamamdır ama bi önceki gün haberliyse yaparım bişeyler mesela son gelene dereotlu poğaça ve ıslak kek yapmıştım yanına da çerez çay tamamdır en pratik menüm budur
2lokummannesiii hulyaaa-123 Bu dönemde komşular ile görüşmüyorum zaten benden yaşları büyük. Çocukları okula da gidiyor.
Metehan123 Valla oglum tum enerjimi aliyo bide komsuya kek borek cay yapamam kendimize zor yemek yapiyorum aniden oylesine ugruyosa kahve yaparim yanina cikolata lokum falan ama oyle oturmaya falan geliyosa kimse bana habersiz gelmez o zaman da kek yaparim dondurucuda hazir sarmam var cikarip pisiririm yaniba da yaparim bisey daha yeter cocuk gormeye gelirken 1 paket sut 6li su bardagi alip gelene de kendimi yoramam sahsen 😂
hyt_50 hulyaaa-123 Komşum yoki yapıyım ha eşimin ailesi olsun kendi ailem olsun bazen hazır koyuyorum bazen yapıyorum 🙃
Cookie Bi ara davet ettim birkaçını küçücük çocukla çok uğraştım 6 çeşit pasta yaptım hepsi çok şaşırdılar sonra hiçbiri beni geri davet etmedi bende komşuluğu bitirdim madem evinize davet etmiyorsunuz bahçede de görüşmeyelim o zaman 😄 Köz sebzeli yoğurtlu patates salatası Çiğ köfte (blendırla) Poğaça Muhallebili Yaş pasta Elmalı kurabiye Şekerpare Emeklerim boşa gitti ama Afiyetleri olsun ne diyim 😂
Bilmukabele Buzlukta pişmeye hazır peynirli yufka böreğim ve kurabiye hamurum olur mutlaka. Onları pişiririm genelde. Yanına da salata türü, zamanım varsa ve üşenmezsem yanına da sütlü tatlı, bitti gitti.. Buzluğu bittikçe stoklarım… Kolaylık oluyor 🙃
Serife00 hulyaaa-123 yaprak sarması ,poğaça ,su böreği, kedi dilli pasta, Maximum 5 çeşitim olur ekstrası İLE yeterli die düşünüyorum 😊
Kubravera hulyaaa-123 Kıbrıs tatlısı , cocostar pasta, starbucks kurabiye , pamuk poğaça. Şuan bunlar geliyor aklıma 🙈
iki_tospik_annesiii hulyaaa-123 kendim yaparım hazır almam ☺️ Geçen geldiler gelmeden 1 gün önce haber verdiler hazırladım
Ayazimm58 hulyaaa-123 Bugün geldiler 12 kişilerdi 🤯 ilk defa tanışıyoruz cevizli havuclu kek pogaca kısır turşu yapmiştim yanina çekirdek kuruyemis falan fazla kasmadan yani abartiya gerek yok bence 😁
Hafisee hulyaaa-123 virüs oldugu için kimseyi kabul etmiyorum kimseye de gelmiyorum kafam rahat 🙅🏻♀️ Sizde cagırmayın da gitmeyinde bence