ebrarin_annesi [silindi] anket cozuyorum canim. Bu anket sitesinde verilen gorevlerde var denetleme calismalari onlarin fiyatlari daha yuksek onlari yaparsan daha cok kazanrsin.
bilgemira Winner evden makale yazmistim gercekten zor bisey sabahtan aksama kadar pc de boynun agriyor aksama kadar ne yedim ne içtim valla aldigim parada uc kurus
Winner Luisluis üye olun bilgi verirler. Yazdığınız kelime kadar değişiyor makaleler. Cok basit bir sey. Gayet günlük yazılar yazıp para kazanabilirsiniz
Winner sweetgirl9 ödemesi çok değil. Makale yazdıkça kazanıyorsun. Ne kadar makale o kadar kazanç. 6 makale maksimum 20 tl
ebrarin_annesi Ballkizimm 2 senedir ama bu 2 sene icinde baya bi ara verip uygulamayi kaldrdim . Ve sadece anketlerden gelen para bu ben denetleme gorevlerini hic yapmadimm yapsaydim daha cok kaznrdim.buda cektigim para miktari zaten.
Ballkizimm peri_lendinn yeni mi basladiniz, kayit olurken banka hesabi vb. Istiyormu acaba. Esime soylesem yapma bulasma der biliyorum. Benim hesabim yok cunku, parayi nasil alicaz birikince.