Ballkizimm Kizlar varmi evde ek is yapiyorum diyen veya anket vs. İle aylik sukadar kazaniyorum diyen, Tavsiye eden. 2 cocugum var evden biseyler yaparak az da olsa para kazanmak istiyorum benim gibi dusunen varsa yazin konu uste ciksin. Tesekkurler 🥰
Winner Ballkizimm bir makale sitesi var. PC varsa önereyim bakın, www.yazarakkazan.com. makale yazarak para kazanabilirsiniz
Ballkizimm Bir ara burda bir bayan vardi anket felan doldurarak para kazaniyodu tavsiye etmisti birkac tane uygulama, ozamanlar fazla ilgilenemedim bebegim kucuktu, ama suan ilgileniyorum ek is ile
Ballkizimm Winner hiç benlik degil yazmak, kafamda 100 tane şey var cocuk yemek temizlik, hic kafami veremem yazmaya 😔
bilgemira Winner evden makale yazmistim gercekten zor bisey sabahtan aksama kadar pc de boynun agriyor aksama kadar ne yedim ne içtim valla aldigim parada uc kurus
Winner -nuurr9206 evet ben daha önce yazıyordum. Hamile kaldm bebek falan derken daha da devam edemedm
Misipisi35 ebrarin_annesi biraz bilgi verir misiniz konularneler kac sayfa olması gerekiyor ücret nedir
Winner Luisluis üye olun bilgi verirler. Yazdığınız kelime kadar değişiyor makaleler. Cok basit bir sey. Gayet günlük yazılar yazıp para kazanabilirsiniz
ebrarin_annesi [silindi] anket cozuyorum canim. Bu anket sitesinde verilen gorevlerde var denetleme calismalari onlarin fiyatlari daha yuksek onlari yaparsan daha cok kazanrsin.
ebrarin_annesi inanmayanlar olursa diye 😁 bugune kadar bu kadar kazandim. Yoğunluktan dolayi cok fazla anket kacirdim. Yoksa parayi 2 ye 3 e katlamistim coktan ☺️