Lavinia_21 2 gündür susmuyor en sevdiği yer meme ve kucak bunlarda dahi susmuyor çok ağlıyor neden olabilir sizde 3. Ayda yaşadınız mı yarın hastaneye gideceğim ama yarın nasıl olacak böyle
EzelAliAkcam Lavinia_21 benimkide 3 ay 5 günlük uykuya dalarken mosmor edip kendini agliyor sonra yorulup uykuya geciyor uyanikkende cok huzurlu degil surekli bi mizmiz oyle uzun uzunda uyumuyor yarim saat sadece
Pelin05 Lavinia_21 atak haftası canım bir kaç gün sürer sonra geçer yine de vücudunu kontrol et çoraplarını çıkarıp bak her yerine
islimkry Lavinia_21 merhaba konuyla pek alakalı değil ama benim de 3 aylık bebeğim düzgün emmiyor. Bir iki çekip emzik gibi emiyor karnı doymuyor. 40 dk filan sürüyor doyması 😕 nasıl düzeltebilirim fikriniz var mı
EzelAliAkcam Lavinia_21 nasil agliyo mesela uykusu var ama uyumuyo mu? Aglarken kendini mosmor ediyomu nefesi gidiyomu 2 3 sn falan bu kadar siddetli aglamanin arkasindan uykuya daliyomu
Lavinia_21 EzelAliAkcam uykusu var gibi evet ama asla uyumuyor çığlık çığlığa ağlıyor kucağa alınca ağlaması kesilmiyor ama daha sakin ağlıyor şimdi de memeyi zar zor verdim ağzına uyku müziği açtım yorulmuş olcakki hem emiyor hem gözler kayık uyudu uyucak
Merveyselkaya EzelAliAkcam bu dediklerinizi biz yaşıyoruz elim ayağım boşalıyor ne yapacağımı bilmiyorum esniyor gunduz boyunca ama bir türlü derin uykuya geçemiyor uyuduğu süre max yarım saat fazla yok akşam olunca da saat 8 civarı uyuyor gece 2 buçukta yine ayakta sabah 6 ya kadar.
EzelAliAkcam Merveyselkaya valla bizde ayni gece uykularimizda yok inanki napicaz boyle bilmiyorum kendimi düşünmüyorum ogluma eziyet oluyo o kadar aglamak :((
Lavinia_21 islimkry benim oğlum meme delisi sadece doymak için değil oynamak için rahatlamak için ve en önemlisi uykuya dalmak için kullanıyor memeyi ben emzik hiç veremedim biberon ise mecbur kalmadıkça kullanmadım beslenme saatimiz hiç olmadı her istediğinde tıktım ağzına memeyi böyle böyle alıştı
Angelangelll islimkry Bizde ,2 ay 24 gunluguz ve son iki gündür emmek istemiyor. Uyku arasında zar zor emziriyorum. Normalde meme bağımlısı olan çocuk emmek istemiyor çok üzülüyorum
Mericcc Lavinia_21 3 ay 2 günlük 3 gündür hiç susmadan agliuor sesi kısıldı artık ama öyle böyle bı ağlama değil ataktir umarım. Koluna bacağına bişey mi yaptım banyoda bişey mi oldu diye içim içimi yiyor
Krm91 Lavinia_21 3.gün bu şekilde.Doğru düzgün emme yok,uyku asla yok sadece çığlık çığlığa ağlayıp kucağımda olmak istiyor,3 günde 3 senelik yaşlandım böyle bir ağlama yok morarıyor ağlamaktan
Mericcc Krm91 ay gerçekten mi siz de mi o kadar kendimi sorguluyorum ki kaç gündür kolunu mu incittim beline mi bişi yaptım çünkü öyle böyle bı ağlama değil ne kadar sürer acaba bir de bugün aşı oldu ateşli şu an üstüne üstlük
Merveyselkaya EzelAliAkcam aynen bende kızıma üzülüyorum ağlıyor benim elimden birsey gelmiyor yardımcı olamıyorum kendisine bazen kendisiyle oturup bende ağlıyorum o derece dayanamıyorum