ikiprensannesi_gul iki_prens_annesi dahaca çıkmadı bana içimden bir ses artık bana kutu çıkmıcak diyo 🤣oşt içimdeki ses diyorum bende ona 🙄
crazymommy iki_prens_annesi https://imgyukle.com/i/kr8Joj Yav kızlar bana bu kargo geldi çok oldu hatta ama daha kutu kargoda görünüyor ve ben yorum yapamıyorum bir sorun olur mu sizce.?????
Deletedmom27337 Nik_mik_yok yok kız birkaç kez bana da çıkmıştı X kutularından 🙈 şans bence blogger değilim :)
Nik_mik_yok Deletedmom27337 bana da çıktı 2 defa 😁 ama güzel ürünler hep onlara çıkıyor ne hikmetse 🤨
iki_prens_annesi ikiprensannesi_gul cikarmi cikar sans isi bu banada arada x kutulari cikiyodu suan eylul kutusu var cikmadi biseylr 😂
ikiprensannesi_gul iki_prens_annesi x kutusu nasıl oluyo acaba bana x bim kutusu çıktı geçen ay geldi oda
iki_prens_annesi ikiprensannesi_gul buyuk boylar cikiyo cnm numune urunler gelmiyo bim kutusunda neler vardi acaba
ikiprensannesi_gul iki_prens_annesi ikili diş fırçası türk kahvesi birer adet nescafe bulut yumuşatıcı bulaşık deterjanı bebek bezi ıslak mendil