Mylittleboy Ebrutoprk benim doktorum probiotik verdi linex bakso adında gercektende cıkarmasına yardımcı oluyor ayrıca bagırsakları düzene sokuyor , ve katkı maddesi felan olmayan bir ürün oldugunu söyledi doktorum doktoruna danısıp alabilirsin bence
Mervecanyagizselim1 Ben aguline diye bitkisel şurup kullanıyorum doktor tavsiyesi ile harika tavsiye ederim deneyin
Arenn Hunilianne ben kullandım ama bu mu fayda etti kendiliğinden mi geçti anlamadım birkaç defa sürdüm sadece ama gaz dan çoook çektik biogai nurse harvey metsil fayda etmedi ama her bebekte farklı etki ediyor
Arenn Hunilianne bitkisel bir krem alıp deneyebilirsiniz ben Almanya’dan getirttim tanıdığa orda daha uygun
Hunilianne Arenn ben de oyle yapacaktım önce araştırmak istedim teşekkür edeyim denemekten zarar gelmez umarım inşallah 💕
Arenn Hunilianne ben Zonguldak da bir eczaneden yağ almıştım o da fayda etti bize bir eczacı yapıyormuş hatta patent alınmış sanırım bir eczaneye sorabilirsin eczacılara eğitim verip yağların nasıl yapıldığını öğretiyormuş malzemeleri satıyormuş araştırın isterseniz
tgbmhr Hunilianne bide yanında kimyon yağı göndermişlerdi almanyada eczanede satılıyormuş bebekler için eğer size ordan gelecekse bunuda istetebilirsinz bi iki damla danlatıp karnına sürüuodum onuda
tgbmhr Hunilianne beslenmeden ya yarım saat önce ya yarım saat sonra sürülğyor şuan unuttum ama siz öğreniniz
Purelove Ben kullanmistim bebegimde. Turkiyede satisi yok Almanyadan getirtmistik. Fakat farkedilir bir faydasını gorememistim maaalesef 😕
Purelove Hunilianne ben de umutlanmistim. Cok bir fark yaratmadi fakat masaj yapmak kolaylaşmışti ayak altlarina Kremle masaj yapmak rahatlatiyor. Bebe yagi da deneyebilirsiniz. Ama yaklasik uc ay sonrası bebekler gaz konusunda cidden rahatlıyor. Sonrasinda her sey daha guzel olacak ☺️
tgbmhr Hunilianne içerisinde kimyon ve anason var anason çok baskın kokusu biraz rahatsız edici . günde 2 kere kullanılıyor diğer zamanda çok sıkışırsam kimyon yağı sürüyordum