Solocann Deletedmom4440 yaaa Allahım soğan yiyen bebek mi bide sumaklı falan seviyormuş ama nasıl canım çekti şey tam öpücekken soğan kokuyormuş 🤣😂@Deletedmom896 ayy dünden beri kuru fasülye soğan mevzusu Aşşırı canım çekti bak bütün bunlar yapmam için bir işaret 😂
Solocann Deletedmom4440 Allahım Mardin çocuğu 🤩Mardin’in neyi meşhur en çok 😋evet canım Vanlıyım ben 🤓
Annis-ogul Deletedmom896 vala bizimkine de dün tarhana çorbası yaotim icmedi .kendimize yaptığımız ev mantinisi mis gibi yedi .😅🤣🤣bol sarımsaklı yoğurtlu tereyagli. Sen daha 1 yaşındasın kendine gel ufaklik😅😅🤣
Solocann Deletedmom896 yaa ahaha yerim yaa bırak yesin yaa ağzının tadını biliyor işte valla akıllı 😂
Deletedmom4440 Solocann Kaburga dolması efsanedir 😂birde iç pilav var onuda bi kere yiyen bir daha başka pilav yemez annem öğretmenlerime yapmıştı üzerinden 2 yıl geçmışti tadını unutamamışlardı 😂❤
Solocann Deletedmom4440 yaaaa ne diyorsun harika yemek nasip olurmu 🥲 yalnız efsane bir şehir yaa o kadar merak ediyorum ki kuzenim balayına gitmişti oraya harika bir yere benziyor bir gün tatile gitmeyi çok isterim 🤩
Deletedmom4440 Solocann bence git :) sana attığım resmi bende gittiğim zaman çekmiştim ahh çok özlüyorum 😥
Eymosunannesi Deletedmom896 Afiyet sifa olsun oh ne güzel maşallah bundan sonra yer herşeyi acı çiğköftede yer bu minnoş 😂😂
Eminos Deletedmom896 daha ne olsun tereyağ eriste sarimsak bence gayet guzel sebze icinde domates bence gayet besleyici