[silindi] Mom981 doktoru pipisin ucunu kontrol edin dedi yapisiklik var mi diye, gunluk ictigi su miktarini arttirin eger devam ederse bana haber verin dedi. Pipi ucu acik, suyu arttirdik bakalim bu gece ve yarin gece bakip ona gore tekrar gorusuyor olacagim
Alyaduru Mom981 bizde 10 ay 10 günlüğüz geçen hafta başından bi hafta boyunca çok az az idrara çıktı şu an düzelmeye başladı şükür ben çok terlemesine bağlıyorum doktor da sıcaktan dedi
Mom981 Alyaduru o da olabilir ama bizimkinin kafası harici vücudu pek terlemiyor . Aventin alıştırma bardağı var ya ondaki suyu komple 3 -4 günde anca içiyor . Sizce de az değil mi?
Neslihankarabal Mom981 kizim 9 aylik suan da biz de 6 aylıkken öyleydik. Bu şundan dolayıymış. Özellikle gece yapılmıyor ise çiş uyudugunun bilincine vardığı icin. Uyandığında 1 saat icinde dolduruyor ise bezi sikinti yok. Gün icinde yapmama sebebi ise daha fazla sıvı ihtiyacı var. Gereğinden fazla hareketli ise ter olarak atıyor. Bazen yüzün veya vücudun ıslanması gerekmez terlemesi icin soguk ta olabilir. Takip edin. Eğer cisi yaparken ağlaması var ise karın ici batın cektirmenizi tavsiye ederim. Tabi doktorunuz yine sizi yönlendirir.
Aysegulisaa54 Mom981 havalar sıcakya terle atıyor sıvıyı demişti hekim anne eger ateş huysuzluk yoksa dedi sayfasına bakım