Kuzumveben Mom981 canim benim kizimda 6,5 aylik anlattiklarinin aynisini yasiyorum 9 gibi gece uykusuna geciyorum sabah 7 gibi baktigimda cok az cis yapmis oluyor ek gida aliyor ayni zamanda emiyor suda veriyorum ictigi kadar ama neden boyle bilmiyorum gunduz dsha iyi cisli bezi
Mom981 Kuzumveben ya enfeksiyon yada böbrekte bi sıkıntı var mıdır diye geldi aklıma . ☹️ Ben ek gıda olayını hala oturtamadım . İstemiyor veya kusuyor 😞
Sodya Mom981 ben de hava sicakligina ve terlemesine bagladim ama bnm oglum da cok asiri terlemiyo.kafasi falan emerken terliyo.bilemedim valla.doktora sormak lazim
Kuzumveben Mom981 neler veriyosun canim hic ki yemiyor benim kizda zar zor yiyor isteyerek yemiyor kac saat ugrasiyorum agzini kilitliyor bazen 🙁
Mom981 Kuzumveben meyve püresi pirinç unu muhallebi vermeye çalıştım bu zamana kadar istemiyor hiç birini. Bayramdan sonra annemlerin yanına gidince ek gıda işini oturtmaya çalışıcam 7,5 Aylık olacak ama napalım yapacak bişi yok.
nrcnmrt Aynı durumu 2 gündür ben de yaşıyorum çişli bezleri dolu dolu olurdu hep. Azaldı 2 gündür benim bebeğim de 6,5 aylık. Ek gıdayla mi alakalı anlamadım
Mom981 nrcnmrt ben ek gıdayı pek vermiyorum çünkü hiç istemiyor . Tekim gurbetteyim annemlerin yanına gidince önümüzdeki ay orada oturtmayı düşünüyorum ek gıda olayını
[silindi] Mom981 benim oglum da 6.5 aylik 2 gundur ayni durumu yasiyoruz sabah hic cos yapmamis oluyor ek gida anne sutu ve su aliyor ama benim oglumun kafasi asiri terliyor, doktoruna sordum biraz once yanit gelince paylasirim sizinle de
[silindi] Mom981 doktoru pipisin ucunu kontrol edin dedi yapisiklik var mi diye, gunluk ictigi su miktarini arttirin eger devam ederse bana haber verin dedi. Pipi ucu acik, suyu arttirdik bakalim bu gece ve yarin gece bakip ona gore tekrar gorusuyor olacagim
Alyaduru Mom981 bizde 10 ay 10 günlüğüz geçen hafta başından bi hafta boyunca çok az az idrara çıktı şu an düzelmeye başladı şükür ben çok terlemesine bağlıyorum doktor da sıcaktan dedi
Mom981 Alyaduru o da olabilir ama bizimkinin kafası harici vücudu pek terlemiyor . Aventin alıştırma bardağı var ya ondaki suyu komple 3 -4 günde anca içiyor . Sizce de az değil mi?