Splash-Splash-Love Havvakck Üzülmeyin benim oğlum 7 aylıkken 6 kgdı. 😂 Hele 3 buçuk aylıkken 4 kgdı. Meme reddinde daha zayıfladı.
Zeynep44ikra Havvakck bebeklerin 6.aya kadar kilosunun 2 katı olması beklenir seninki şimdiden olmuş masallh sağlıklı kilo döngüsü budur.saglikli olsunda inş
Mys01-01 Birmuallime aptamıl canım mama 5 ayda 550 gram almıs 6 aya az kaldı 1 mayısta bızız doğum tarihi
Birmuallime Mys01-01 Biz hipp kullanıyoruz canım önceden arada veriyordum ama süt azalınca artık haftada bi kutu bitiriyoruz.ama iki gündür beslendikten sonra kusuyor çok da vermiyorum n den anlamadım
MotherOfAlmila Havvakck Mantigiyla degil duygusal yaklasmis sanirim hemsire.🤦🏽♀️ Gayet guzel kilo almis.
Birmuallime Mys01-01 nasıl güzel yiyor mu canım.gelişimi nasıl bu arada dönüyor mu mesela benimki çok tembel hiç dönmek falan istemiyor 🥴
Reko Havvakck biz uç aylik 7.700 olduk dogum kilosu 3600 sizin dogum kilosu a gore iyi ya niyee dediki ole sacmalamis sanki o hemsire
meyaski Havvakck toplamda aldığı kiloya bakmak lazım canım. Benim kızım da birinci ayında 1,400 Gr almıştı. İkinci ay 500 Gr almıştı. Doktor geçen aya göre az almış ama 2 ayda 2 kilo civarı almış bu iyi demişti.
GmnDr Havvakck hiç takma kafana gayet kılosu ıyı. 2600 doğmuştur ama 2 gunde 2400 e düşmüştür kılosu. 2400 den de 5500 olması 3 ayda bnce masallah. Her ay 1 kılo daha ne olsun. Sen bol suyunu iç. Güzelce emzır arkadaşım 👏🏻