Elif1010 Singlemom Balıkesir merkezde var atölyekeşif bir kaç yer daha var ama isimleri gelmedi aklıma instada hesapları var
Snurdemir Esmece bunu biliyorum kum havuzunada götürüyorum ama istediğim oyun grubu sanırım şirin oyun evine götürcem
Snurdemir Esmece ali fuat başgil durağına yakın ben gop merkezde kindergardena götürüyordum ama fiyatı çok fazla bence saati çok az şimdi şirni deneyeceğim
Laden Snurdemir tam adresini biliyor musunuz şirinlerin? Baktım ama anlayamadım bende götürmek istiyorum oraya🥰
Snurdemir Laden evet ali fuat başgil durağını biliyor musunuz orada happy centerin sokağında her gün varmış 10.00 ile 12.00 arası götürmeyi düşünüyorum bu haftaiçi bi deneme amaçlı
Snurdemir Laden evet bugün sordum öyle dediler çarşamba veya Perşembe götürmeyi düşünüyorum sizin çocuğunuz kaç yaşında
Snurdemir Laden anne bebek grubuna çok boğdu beni mekan açıkcası kindergardena gidiyordum orası daha güzel sadece biraz kuralcılar
Laden Snurdemir bugün gittik Şirinlere. Kızım bile hiç beğenmedi. Yarım saat durduramadım. 20 dakika durabildi. Karınca yuvası candır😁