Feyza1 Sizce ben burda 2 post açıp 2 model yataktan hangisi diye sorup başka yatak almış mıyımdır ? 😆 İl dışında olmasına rağmen 2 kez gidip geldim sonunda birine karar verdim. Gerisi takdiri ilahi 😂 Sizin var mı böyle saçma ve yersiz son dakika golleriniz ? 🥴
MaviPanterAnne Feyza1 yapmışsındır😀😀 Benimde vardır hep son dk gollerim😀 Eşim bana hep en güzel anlarımın katilisin der😀😀😀
gocebebirbayan Feyza1 sizce ben bu akşam , turşunun havasının patlayacağını bile bile , havasını almadan turşu bidonunun karnına turşu çıkarmak için bıçak batırmış , mutfağın anasını ağlatmış mıyımdır?
Birponciginanasi Golün kralını 2 sene once çift korunma yapmamıza ragmen dunyaya gelerek yaptı. Bundan daha büyük bir gol yok benim için 😅🤣🥲
Feyza1 Birponciginanasi Hahaah ayy ciddi mi 😁 çok sağlam bir gol olmuş yalnız . Ömür boyu yani başınızda 😆 Allah uzun ömür versin.
gocebebirbayan Feyza1 ben sirkelensem şükredicem tüm mutfak battı. Duvarlar leke oldu. Tavan çıkmadı sildim sildim öyle kaldı napim 😢
Feyza1 gocebebirbayan Ay düşünemiyorum valla ama bile bile yapmışsın canım yapacak birşey yok😁🙄 Allah can sağlığı versin 😘
gocebebirbayan Feyza1 ya kaynanamla lafa daldım bilerek derken o an unuttum 😅😅 ama genel olarak böyle birşey olacağını bilirim. O an lafa daldım soktum bıçağı 😅