Senemmm11 Kimler izliyor bakaliimmm. Valla ilk defa bir diziyi bu kadar heyecanla izliyorum son zamanların en iyisi bence. İzleyenler sizce katil kim ??
Ebruli101 Senemmm11 her bölüm başka birisi için katil diye düşünüyorum 😂😂 Engin şüpheli duruyor bu bölümde de 😂
otose_san Senemmm11 En çok merak ettiğim sahne katilin Çınar olmadığı ortaya çıkınca Ceylin’in ailesinin yüzünün alacağı ifade. Geçen bölümdeki son sahne içine oturdu, resmen Ceylin yerine ben hırs yaptım 😂
Nefes1490 Senemmm11 evet guzl dizi ama ben böyle suruklenince dizide keyf alamyrm nedn bilmyrm katilide cozemedm zatn
Senemmm11 Cherryblossom Laçin az önce katille aynı çatı altında rahat rahat duramam dedi demek ki Laçin değil. Bana en çok yekta gibi geliyor 😂
Senemmm11 Ebruli101 bende engin dedim ama Laçin yektaya anlat dedi engin öğrensin diye yani. Engini eledim o yüzden bana son 3 bölümdür yekta gibi geliyo
Ygtkbra08 Senemmm11 Laçin rolünü oynayanda benim velim tabi su an calismiyorum😄 anaokulu ögretmeniyim bu arada sorsamda anlatmazdi zaten artik ünlü oldu yasak elmadada oynamıstı😄
Ebruli101 Senemmm11 engininde inciye zaafi var, o kısmı göstermediler belki bildiğimizi anlat da demiş olabilir😄
Senemmm11 otose_san ayy valla bende herkesin yuz ifadesini merak ediyorum herkes çınara yukleniyor tamam çokta masum değil kötü şeyler yapıyor ama katil değil en azından 😂
otose_san Senemmm11 kesinlikle, bi de Ceylin’e üzülüyorum. Tüm ailenin derdini yüklenmiş yetmiyor salaklıklarını da çekiyor 🤦🏻♀️
Senemmm11 kubra2608 bi tedirginligi hep vardı ama ben hep yektayla inciyi gördü arbede çıktı o sırada öldü diye düşünmüştüm baya direkt kıza aşıkmış 😂