Ya Allah aşkına bana bişey deyin arkadaşlarım çocuklu hayatı nasıl yönetiyorsunuz.Zira ben yapamıyorum.Evim b.k gibi resmen,artık onu kafama bile takmıyorum temizlik çok çok arka planda kaldı.Okuyorum bebeklerin uyku saati vs postlarını hayret ediyorum,çünkü 3 ay oldu hala bişeyler yoluna girmedi.Sabah 7 buçukta uyandık,gün içinde toplasan 2 saat uyumadı o da bölük pörçük.Ne yemek yiyebiliyorum ne başka bir işimi halledebiliyorum.Bi de uyurken birden nefesi kesilir gibi uyanıyo haliyle uyurken şu işimi hallediyim diyip de ayrılamıyorum başından.Uykusuzum,açım,kokuyorum duş alamıyorum.Eşim gece yarısı işten geliyo Allah razı olsun o yorgunlukla o eğlerse bi saat uyuyorum.İki gündür hepten perişanlık sadece kucak istiyor,ki normalde de öyle asla beşiğinde ana kucağında durmaz asla.iki gündür bütün gün ağladı bütün gün.Yemek yiyemiyorum sütüm gelmiyor haliyle her dakka emmek istiyo.Ne bi derin uykusu var ne huzuru.Çok yıprandığımı hissediyorum,oturup onunla ağlıyorum.Bu isyan değil,sadece merak ediyorum ya herkesin bebeği böyle mi?düzelecek mi geçiyormu lütfen birşey deyin bana…