Med Handannnn been 🙋🏻♀️ hic emeklemeyecek sandım baya baya her yere sürünerek gidiyordu,bi aksam bi baktım emekliyor şaşırmıştım 😊
Utkucan Handannnn benim oğlumda normal emekliyorda ama hızlı gitmek istiyorsa komando gibi sürünerek tek ayak ittir ellerle çek yapıyor😅😅
serebro Handannnn benim oğlum da surunuyordu geri ileri sağ sol falan sonra normal emekledi 1 2 ay içinde
Balkupummm Handannnn benim oglumda 7 aylikken baslamisti cokta hizli surune surune gidiyordu heryere 11 aya kadar oyle yapti sonra emekleme basladi 1 yasinda da sıralamasi yurumesi baslamisti
Edihaz12 Handannnn benimki 11 aylik hala emeklemiyo komonda gibi istedigi bisey olursa aliyo yormuyo kendini bakalim ya kakar birden yurur yada biraz tembel 😄😄😄
lalbg Handannnn 6. ayından beri öyle süründe😂 ay çok komikti😂 9. ayın sonunda normal emeklemeye geçti. Normal hiç korkmayın işlerine nasıl gelirse öyle yapıyolar:)
Edihaz12 Handannnn yok onuda yapmiyo kesinlikle yurutece binince butun odalari geziyo kosa ama is tek yapmaya gelince tik yok