Med gocebebirbayan sağol cnm cümlemize kolaylıklar versin. Tutunarak yürüyüp gidiyor daha kendi kendine yürümedi 😊
Toprakseyran gocebebirbayan valla bebeğim uyudu ama ben uyumadım sıfır uyku neden oldu bilmiyorum ama hala cin gibiyim evi bile temizledim işlerim de bitti 🤦♀️😂
3MelekAnnesi3 gocebebirbayan gündüz uyuyor gece 12 den sabah 9 a kadar uyumuyor büyük oglumda sabah 9 10 da kalkıyo biri uyuyo öbüğr kalkıyo Büyük 19 aylık kücük 55 günlük
cekoslavakporseleni gocebebirbayan altı yedi saat sanırım. Normalde uykuya aşırı düşkün bir insanım ama napalım yetiniyoruz 😂😂
MinnakAras gocebebirbayan Canım öncelikle geçmiş olsun çok şükür kolayca atlatmış bebişimiz sağlıkla büyüsün inşallah 🙏 Ama benim ki gündüz hiç uyumuyor yani yarım saat uyuşa kar sayıyorum hiç dinlenemiyorum yemek bile yapamıyorum haftada bir annem geliyor o bakarken ben temizlik yapıyorum sonuçta evde bebek var ve hijyen gerekiyor. Gece çok şükür uyuyor ama ben yorgun düştüğüm için kaldıramıyorum bezen 4saati buluyor kaldırmam aç kalıyor gibi geliyor sonra çok üzülüyorum bu durumuna
annelikhalii gocebebirbayan 7 bucuk 8 saat uyuyorum 21 aylik gece hiç kalkmıyor hasta falan olmazsa mesela bu gece kalkmadı hic ama sabah abisini okula götürüyorum suan uyanikim gelince tekrar yatıyorum 1 2 saat ne zaman uyanirsa yani ama benimde en çok zorlandığım konulardan biri uyku uykusuz kalırsam hayal bile gorebilirim o derece
ireembassturk-98 gocebebirbayan yani öyle deliksiz uyuyamıyorum gece kalktığı icin ama toplasan 4-5 saat uyuyorumdur işte 😅
yazinannesi21 2 aylık bebeğim. Gündüz 0 uyku Gece de nerdeyse saat başı uyanıyor, taş çatlasa 4 saat uyuyorumdur. Ve artık beynimin uyuştuğunu hissediyorum.
Melik-28 gocebebirbayan canım 7.aya kadar güzeldi sonra biz korona olduk ben baya kötülestim bebeğim 1 hafta kaynanamda kaldı sonra bana geldi uyku düzeni alt üst oldu :(
Toprakseyran gocebebirbayan ay kız her yerim ağrımaya başladı dur nazar ettin 🤣 valla uykusuzluğun beden ağrısını çekmeye başladım az az
Karenn gocebebirbayan Gece bebem 2732829 kez kalktigi icin sanirim 3 saat fln uyuyorumdur diye dusunuyorum 😅
Feyme16 gocebebirbayan benim gözlerim kararıyor ayriyetten geçen gece sıtma tuttu üşümek aldı otur ağla çocuğun başında ağlıyor meme diye oda kalktım usuye usuye emzirdim